Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Router firewall vs Software Firewall
Firewalls zijn apparaten geplaatst tussen uw computer en het internet om te helpen onbevoegde toegang tot uw computer te voorkomen . Bij de toegang tot het internet , de computer vraagt ​​gegevens " -pakketten . " Een filters firewall uit pakketten die u niet hebt gevraagd , en kan worden ingesteld om je in wezen onzichtbaar voor mensen die je pakketten die uw computer niet heeft gevraagd voor het verzenden te maken . Er zijn twee typen firewalls : softwarematige en hardwarematige . Hardware Firewall Basics

Een op hardware gebaseerde firewall wordt meestal opgenomen in een hardware router , die zit tussen je computer en een high - speed modem ( zoals DSL , kabel of glasvezel ) . Een router kunt u meerdere computers op uw lokale netwerk om een internetverbinding ( dus het wordt vaak aangeduid als een ' access point ' ) . Deze router kan draadloos of bedraad . Voor het grootste deel , een op hardware gebaseerde firewall fungeert passief . U hoeft niet naar de instellingen handmatig aan te passen , en het wordt automatisch ingeschakeld wanneer de router is ingeschakeld .
Software Firewall Basics

Een software - gebaseerde firewall is een applicatie die u installeert in uw besturingssysteem en kan filteren welke onbevoegde packets kan hebben gekregen door de hardware firewall . ( OS X en de meeste versies van Linux worden geleverd met een software- firewall . Zie Resource onderdeel voor meer informatie over het instellen van uw firewall in OS X. ) In tegenstelling tot een hardware firewall , kan een software- firewall ook filteren uitgaande verbindingen .
< Br >
software firewall Gedrag

Elke keer als een toepassing probeert een verbinding te maken met het internet , zal de software firewall u op de hoogte en vraag om instructies . U kunt toestemming geven voor die enkele instantie , of u kunt de firewall vertellen om die toepassing te negeren vanaf dat punt naar voren . Als u van gedachten verandert , een aanvraag kan worden uit de goedgekeurde lijst later verwijderd . Sinds een hardware firewall filtert alleen inkomende verbindingen , is het niet ongebruikelijk om mensen met zowel een hardware- en software- firewall te zien .
Software Firewall Mobiliteit

Een software firewall is ook handig voor mobiele apparaten . Wanneer u verbinding maakt met het internet op een Wi - Fi-toegangspunt in een coffeeshop op uw laptop , bijvoorbeeld , is het verstandig om dat de lokale defensie laag hebben op uw computer , omdat je niet kunt verzekerd zijn van de kwaliteit van de coffeeshop 's packet filtreren of netwerkbeveiliging . Een onjuist geconfigureerde Internet router kunnen andere gebruikers van dat netwerk toegang geven tot uw computer . Ook router fabrikanten regelmatig updates bieden aan hun routers dat een aantal leemten in de beveiliging op te lossen. Een router die niet is bijgewerkt kan zijn exploiteerbaar
Opties Shopping

De basisfunctionaliteit en de kwaliteit van de firewall van een router niet substantieel verandert van fabrikant tot fabrikant . ; de populaire keuzes, zoals D - Link , Linksys en Netgear zijn allemaal grotendeels uitwisselbaar op dit gebied . Echter , de populaire software firewalls , zoals ZoneAlarm en Outpost , hebben afwijkende gedrag van de gebruiker , met Outpost oudsher wordt meer configureerbaar . Veel security "suite " pakketten , zoals die van Norton , McAfee en Kaspersky , omvatten een software- firewall .

Previous: Next:
  Network Security
·Proxy Switcher Tutorial 
·Hoe maak je een SSH -server in…
·Wat is Pfs Linksys ? 
·Hoe te Proxy inschakelen voor …
·Hoe effectief zijn Firewall Ro…
·Hoe te Kerberos Aware Applicat…
·Hoe te Firesheep gebruiken op …
·Soorten Encryptie 
·Database Security Procedures 
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·De snelste modems voor het internet 
·Hoe kan ik Look Up een webadres van een …
·Hoe te SIP gebruiken voor Trunking 
·Hoe om alles op je Linksys Wireless Rout…
·Hoe Hook Up High Speed ​​Internet op een…
·Hoe je datum en tijd op Cisco Logs 
·Problemen met geluid opnemen op Ventrilo…
·Hoe Set Up WiFi Zonder een router op je …
·Hoe maak je een zelfgemaakte Wireless Ne…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com