Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn Proxy-instellingen ?
Een proxyserver bemiddelt verbindingen tussen twee of meer computers , handelend voor zowel de veiligheid en privacy in het netwerk te vergroten . De volmacht kan zowel bestaan ​​als een dedicated server met speciale software of gewoon een applicatie die draait op een veralgemeende machine . Er zijn vele manieren om een proxy-server te configureren , en een beheerder kan ze gebruiken om inhoud te blokkeren op een netwerk , cache data transfer snelheden tot verhogen of om filters te omzeilen . Prestaties

meeste proxies
zijn geconfigureerd om te presteren caching van web data te versnellen prestaties . Deze worden vaak opgezet door gebrek in de meeste grote Internet Service Providers ( ISP's ) en grote bedrijven . De proxyserver slaat vaak gebruikte gegevens van buiten het netwerk en maakt het beschikbaar als client machines om vragen . Dit vermindert de totale belasting van het netwerk en verbetert de gebruikerservaring .
Filtering

De andere belangrijke configuratie functie gedeeld door veel proxies is verbinding filtering . Dit wordt veel gebruikt in de meeste academische en professionele omgevingen om veiligheid van het netwerk te beschermen , houdt medewerkers gericht of om illegale activiteiten te ontmoedigen . Meestal zijn website blacklists en poortfiltering ingezet om te proberen om netwerkactiviteit binnen voorgeschreven grenzen te houden .
Privacy

Proxy -servers kunnen worden geconfigureerd om meer privacy te bieden aan de client machine . Deze worden aangeduid als anonimiseren proxy servers , en kan het lijken dat de proxy server zelf is een client- machine , de anonimiteit van de gebruiker . Dit werkt alleen naar behoren als de proxyserver heeft een aparte IP-adres van de client machine .
En-versleuteling

Zogenaamde reverse proxy servers worden meestal gebruikt om te voorzien beveiliging en encryptie voor een groep van andere servers . Deze kunnen de servers tegen vijandige verbindingen zoals denial of service -aanvallen te beschermen , te verbeteren content delivery snelheid door caching , efficiënter verbetering van de efficiëntie van data-encryptie en route gegevens over elke server in de groep om het even wie te voorkomen dat overladen .

Evading proxy Servers

Gebruikers
kan ook een proxy-server configureren om de effecten van andere proxy- servers te vermijden . Dit zijn de zogenaamde tunneling proxies , en laat degenen die ze gebruiken om de haven blokken en content filtering te omzeilen . Deze tunneling servers kunnen worden geblokkeerd zelf , maar het is niet mogelijk om het gebruik ervan helemaal te voorkomen .

Previous: Next:
  Network Security
·Poorten Dat Spyware Gebruikt 
·Hoe te Disable Auto Login om N…
·Hoe kan ik Norton Internet Sec…
·Hoe Beveilig uw gegevens met O…
·Hoe te Deblokkeren Een Barracu…
·Een Webroot Internet Communica…
·Hoe Beat Websense Enterprise 
·Hoe de WEP-sleutel wijzigen op…
·Hoe te Spy op Computergebruik 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te voorkomen dat mensen te breken in…
·Hoe te Badges Get on Your MyLEGO.com 
·Hoe maak je een draadloze kaart gebruike…
·Definieer Torrent 
·Toegang krijgen tot gedeelde mappen op e…
·How to Set Up een draadloos internet Hub…
·De Doelstellingen van VPN 
·Hoe kan ik een Internet signaal van een …
·Hoe maak je VNC op een pc via een host 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com