Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Soorten firewall
In de middeleeuwen had kastelen enorme poorten die kunnen verhogen en verlagen . Vandaag , onze deuren hebben nachtslot en traditionele sluizen . In deze moderne tijd van computers , hebben we firewalls . Firewalls zijn het kasteel poorten en de deadbolts voor ons netwerk . Al deze dingen dienen hetzelfde soort doel. Ze kunnen openen voor vrij wat er moet vertrekken en vergrendelt buiten te houden wie bedoel ons kwaad . Functie

Firewalls
zijn , in feite , net als sloten op deuren . De naam "firewall " komt van de fysieke barrière die wordt gezet in de gebouwen aan de trage verspreiding van vuur van kamer naar kamer . Ze zijn meestal ofwel hardware, software of de twee gecombineerde . Ze werken om indringers op het internet te houden van die via uw netwerk ( router /modem ) en de toegang tot of schade aan uw computers .
Geschiedenis

Firewalls
zijn relatief jonge technologie in vergelijking met andere gebieden binnen de computer en netwerken genre . In 1985 werd de software divisie van Cisco begon gebruik te maken van de eerste generatie firewalls . Digital Equipment Corporation Jeff Mogul vrijgegeven van de eerste paper over firewalls . Door 1991 de eerste commercieel beschikbare firewall product is uitgebracht . Vijfde generatie firewall- technologie beschikbaar was voor de aankoop in 1997 . Zelfs vandaag de firewall-technologie wordt nog steeds uitgebreid om gelijke tred te houden met de toenemende maatschappelijke behoeften en de meer uitdagende eisen van een meer technologisch vooruit samenleving .
Soorten

Er zijn drie algemene types van deze firewalls die zijn erkend door het National Institute of Standards and Technology : . packet filters ( statische packet filtering ) , stateful inspection ( dynamische packet filtering , en toepassing ( proxy firewall ) op

meeste de huidige firewall mogelijkheden bood vandaag is een mengsel van een of meer van deze fundamentele firewalls omwille van de eenvoud , kunnen firewalls worden getrokken in twee grote categorieën : . . netwerklaag en applicatie Aangezien het netwerk bescherming nodig wordt uitgebreider en complexer , dus neemt ook de firewall .
Beschrijving

Packet filtering firewalls
doen precies zoals de naam impliceert . Ze filter pakketten op basis van de header die via het netwerk te komen . met behulp van een gedefinieerde set van regels van de firewall zal accepteren , laten vallen of het pakket weigeren. Stateful inspectie , of dynamische pakket filteren , is vergelijkbaar met toepassing behalve dat het zal elke verbinding en de gehele inhoud van het pakket in plaats van alleen de header te scannen . Application firewalls , ook riep proxy firewalls , hosts proxyservers om alle verkeer te controleren via een gateway of router . Inspecteren content voor specifieke blokken , het kan allemaal pakketjes stoppen van of naar een toepassing .
Voorzichtigheid

het is belangrijk te onthouden dat, terwijl firewalls zijn nuttig voor de bescherming van uw bedrijf of persoonlijke informatie , ze zijn niet de enige mate van beveiliging nodig is . het is het equivalent van een vergrendelde voordeur maar uw ramen wijd open te hebben. Firewall beveiliging moet een laag van bescherming en niet de eenzame bewaker tegen kwaadaardige invasies zijn bescherming Virus en spyware bescherming. nog andere niveaus van ondersteuning die bij gebruik in combinatie met firewalls bieden de beste barrière voor uw netwerk .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te SonicWALL TZ 210 Config…
·Hoe te Toepassingen blokkeren …
·Definieer Enterprise Security 
·Hoe maak je geschiedenis een n…
·Wat zijn sommige manieren om e…
·Definieer DNS Spoofing 
·Network Security Monitoring to…
·Hoe te vertellen als iemand Is…
·Beschrijving van Hacking 
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen Open & Shared…
·Hoe kan ik een Dell Axim synchroniseren …
·IMesh Feiten 
·Hoe te downloaden naar een computer met …
·Wat is Linksys EasyLink Advisor ? 
·Hoe maak je verbinding een modem aan een…
·Hoe maak je verbinding een Linksys WRT31…
·Wat is een Wi - Fi Repeater ? 
·De beste Firewall Rules 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com