Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Beschrijving van Hacking
Hacking is altijd al een controversieel onderwerp . Of mensen zien het als een burgerwacht poging tot rechtvaardigheid , een poging om de overheid in toom of gewoon een manier om kattenkwaad en potentieel ernstige schade veroorzaken te houden , is het altijd had zijn critici en verdedigers . Geen van de aanhoudende controverse werpt een licht op wat hacken eigenlijk wel . Geschiedenis

Hacking
bestaat al langer dan het woord zelf . Het oorspronkelijke gebruik van het woord ' hack ' kwam van het Massachusetts Institute of Technology , en het beschreef een creatieve of geestige manier van doen bijna alles . Dit groeide al snel tot creatieve praktische grappen die een zekere mate van stealth of letterlijke of gewoon bij de uitvoering ervan betrokken zijn . Binnenkort het woord begon een zekere mate van schade toegebracht aan het impliceren " slachtoffer . " Velen die zich hackers noemen aandringen dat als hun acties zijn schade te berokkenen , dan is het niet hacking, maar ' cracking . "
Ethiek

Hacking ethiek
is nog nooit een geweest enkelvoud doctrine . Verschillende hackers bekijk de ethische implicaties van hun handelen anders . Sommigen doen volgen een vaag gedragscode wanneer gaan over hun hacking echter. In de jaren 1980 , het boek " Hackers : Heroes of the Computer Revolution " voorgesteld een set van zes regels . Dit waren geen regels om de hackers zo veel als hun activiteiten uit te leggen beperken . Zij stelden dat de toegang tot elke computer moet onbeperkt zijn, informatie moet vrij zijn , gezag was niet te vertrouwen , hackers zouden worden beoordeeld op hun hacken niet door andere verworvenheden , hacking zou kunnen brengen over kunst en schoonheid en hacking zou kunnen leven veranderen hoe beter .
Rechtmatigheid

Als de definitie van het hacken is veranderd en gegroeid , zo hebben ook de juridische implicaties . Verschillende soorten van het hacken lijken te brengen over de verschillende niveaus van de gevolgen . De werkwijzen en doelen helpen de ernst van de straf . Burgerwachten die gebruik maken van hacking te vangen criminelen risico is in net zo veel juridische problemen als de mensen die ze helpen vangen , afhankelijk van hoeveel schade ze doen in het proces .
Gereedschap

de tools die hackers gebruiken zijn bijna net zo gevarieerd als de doeleinden waarvoor ze het gebruiken . Onervaren hackers zullen vaak gebruik maken van kant -en-klare programma's van het internet , kleine programma's die geautomatiseerde taken uit te voeren om een bepaalde hoeveelheid schade aan een beoogde slachtoffer te brengen . Deze hackers worden vaak aangeduid enigszins spottend als ' script kiddies , " en zijn in staat om hun instrumenten te vinden met relatief gemak online . Meer ervaren hackers zijn waarschijnlijk hun eigen gereedschap met behulp van hun eigen kennis van programmeren te coderen .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat is het Kerberos Realm ? 
·Hoe maak je een computer maken…
·Hoe Block SQL injecties 
·Mijn PeerGuardian blokkeert ge…
·Hoe de Linux Firewall Stop 
·Hoe de Linksys Network Monitor…
·Hoe om te bepalen Als een Remo…
·Hoe je WEP- sleutel te vinden …
·Hoe Set Up TightVNC op OpenSSH…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Risico's van Putting Your Information op…
·Verbinding maken met DSL Zonder een Rout…
·Hoe kan ik Internet Access op mijn lapto…
·Fundamentele netwerkprotocollen 
·Hoe uw laptop activeren voor Wireless Ac…
·Hoe de bandbreedte van een Home Network …
·Hoe de Dell MIB's installeren 
·De specificaties van SonicWALL 2040 
·Hoe om te controleren Als een Domain Con…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com