Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Draadloze Gemak Vs . Wireless Security
De meeste home draadloze routers zijn eenvoudig te gebruiken : sluit deze aan op uw modem en surfen op het internet met behulp van een van uw draadloze apparaten . Tientallen apparaten in uw huishouden kan verbinden met het internet via Wi - Fi : gaming consoles , smartphones , MP3-spelers , computers en zelfs Blu -ray-spelers gebruiken het internet voor entertainment -en firmware-updates . Terwijl het kiezen van gemak over de veiligheid is onverstandig , er zijn redenen gebruikers zou kiezen . Voors of Convenience

Tientallen apparaten in uw huishouden
verbinding kan maken met het internet via Wi - Fi : gaming consoles en handhelds , smartphones , MP3-spelers , computers , Blu - ray- spelers en zelfs bepaalde keukenapparatuur gebruiken het internet voor verhoogd gebruiksgemak . Als u ton van apparaten die moeten worden geconfigureerd , een eenvoudige verbinding is sneller op te zetten . Bovendien, als je frequente bezoekers die behoefte hebben om verbinding te maken met uw netwerk , een open netwerk niet eisen dat u de hand van uw wachtwoord op een regelmatige basis en maakt het voor gebruikers gemakkelijker om te verbinden.
risico's van onbeveiligd WiFi

Op de lange termijn uw onbeveiligd netwerk nodigt veel meer moeite dan het doet gemak . Elke gebruiker binnen het bereik van uw draadloze netwerk - dat is ongeveer 150 tot 300 meter , afhankelijk van uw router - verbinding kan maken met uw Wi - Fi en toegang tot alle gegevens via dat netwerk worden verzonden. U loopt het risico van onbevoegde gebruikers het ontdekken van uw rekening namen , wachtwoorden en zelfs creditcardnummers gebruikt op uw netwerk . Ook kunt u juridische problemen tegenkomen als illegaal materiaal wordt geopend door onbevoegde gebruikers op uw internet .
Veiligheid Methoden

De meest voorkomende methoden van beveiliging van uw Wi - Fi zijn WPA , WPA2 of WEP -encryptie . U kunt ook gebruik maken van een MAC -filter en stel uw netwerk zodat het niet uitzenden . Al deze functies beschikbaar zijn op een standaard draadloze router . WPA en WEE zowel een wachtwoord nodig om de gebruiker toegang tot uw netwerk te geven . MAC-filtering zorgt ervoor dat alleen apparaten met hun MAC-adres op de witte lijst van uw router mag uw nodigen uw netwerk . Wanneer u uw netwerk in te stellen niet uit te zenden , is het in wezen verborgen voor mensen die nog niet weten , omdat de naam van het netwerk niet wordt weergegeven op apparaten die scannen op draadloze netwerken in de omgeving . Gebruikers die de SSID ( naam ) en wachtwoord weet kan verbinding maken met het netwerk .
Vinden van een Middle Ground

Als u absoluut een onbeveiligd Wi - Fi-netwerk moeten gebruiken , proberen om maatregelen die ervoor zorgen basisgegevens beveiliging implementeren . Voer geen gevoelige gegevens op een onbeveiligd netwerk geen toegang als je het kunt vermijden. Verander je standaard router naam aan iets dat uw huis of persoon niet identificeren. Verberg je onbeveiligd netwerk tegen ongeautoriseerde gebruikers en hackers door het niet doorgeeft Een MAC -filter kunt u al uw apparaten aan te sluiten , als alle draadloze apparaten hebben een uniek MAC -adres in verband met hen . Hoewel deze maatregelen niet uw netwerk ondoordringbaar maakt , het biedt wel minder belangrijke bescherming.

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te vertellen als uw netwer…
·Wat zijn Proxy & Mocht u gebru…
·Windows 2008 Firewall Rules 
·Dovecot verificatiemethoden 
·Hoe te VeriSign Certificaten b…
·Definitie van Internet Filteri…
·Wat is mijn IP-subnetmasker ? 
·Pros & Cons van Intrusion Dete…
·Hoe te SSI met Apache2 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Call Forward Meerdere Lijnen …
·Hoe maak je een Ethernet -kaart vervange…
·Hoe verbinden aan een IP -adres op een H…
·Hoe maak je een computer met Ethernet To…
·Hoe Hook Up een router gebruiken Cox 
·Hoe je router instellingen Keep On een N…
·Hoe maak je verbinding een XP laptop om …
·Problemen met Inter - VLAN routering 
·Wat is UPnP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com