Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Interne Netwerk Kwetsbaarheid Factoren
Als het gaat om netwerk kwetsbaarheid , kunnen bedreigingen komen zowel van binnen en buiten . Dit is waarom het zo belangrijk voor bedrijven om te kijken naar de kwetsbaarheid van hun netwerk uit zowel externe hackers en interne bronnen . Waarbij zowel bedreigingen en zetten solide beveiligingsbeleid in de plaats is de beste manier voor bedrijven om hun netwerk infrastructuur te beschermen . Besturingssysteem Patches

Het ontbreken van patches voor het besturingssysteem kan een punt van kwetsbaarheid in een netwerk zijn. Elke keer als een inbreuk op de beveiliging of potentiële gat is gevonden , de fabrikant een patch voor. IT-medewerkers moeten deze patches downloaden en installeren op een regelmatige basis om netwerken te beveiligen . Patches moeten worden geïnstalleerd op zijn minst op een maandelijkse basis , wekelijks installatie is nog beter . Alle apparatuur , waaronder desktops , thin clients en servers , moet worden opgelapt telkens nieuwe updates worden uitgebracht .
Gebruikersbeperkingen

Elke gebruiker mag alleen toegang tot het netwerk bestanden die nodig zijn om zijn of haar werk te doen . IT-medewerkers kunnen gebruikers toewijzen aan groepen op basis van hun functie , en wijs iedere groep de set mappen die nodig zijn voor die afdeling en functieclassificatie . IT-personeel kan ook het opzetten van login scripts die gebruikers van bestanden downloaden en installeren te beperken , en dat de toegang blokkeren tot websites die geen business-gerelateerde zijn .
Wachtwoordbeleid

de verfijning van het wachtwoord kan een enorme impact hebben op de veiligheid van het netwerk hebben , maar het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen complexiteit en bruikbaarheid toeslaan . Als wachtwoordbeleid zijn te laks , kunnen werknemers kiezen voor eenvoudige wachtwoorden die makkelijk te raden en makkelijk voor hackers om te kraken . Maar als de vereiste wachtwoorden zijn te complex , konden werknemers in de verleiding komen om ze op te schrijven en te houden op hun cabines , de invoering van een andere interne veiligheidsrisico.
Spamfilters

deze dagen veel van de meest ernstige bedreigingen komen ingebed in e-mail , dus met een stevige spamfilter en e- firewall in de plaats is van essentieel belang . De mail filter moet worden verfijnd genoeg zijn om mogelijke bedreigingen te detecteren terwijl legitieme e-mailberichten , waaronder die met bijlagen , door te komen .
HR Integration

Netwerk kwetsbaarheden
kunnen ontstaan wanneer er een gebrek aan communicatie tussen de resources afdeling mens en het IT-personeel . Als de vertegenwoordigers van human resources en de frontlinie managers niet aan IT- kennis te stellen van opzeggingen . Ex-werknemers kunnen nog steeds toegang tot kritieke systemen hebben , en ze kunnen veel schade doen . Veel bedrijven maken gebruik van een automatisch waarschuwingssysteem e-mail naar de IT- personeel wanneer een werknemer vertrekt , en een soortgelijk systeem om IT kennis te stellen van nieuwe medewerkers kennis.

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Individual Cookies verw…
·Wat is SMS verificatie ? 
·Hoe te Disable Frontier WEP Co…
·Wat is BPDU Guard ? 
·Wat is PGP ? 
·Hoe te CIPAV Block 
·Hoe te Ethereal Network Activi…
·Soorten Gecodeerde communicati…
·Hoe om uw computer te houden v…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Wat is T3 Internet ? 
·Hoe te SSL Certificaten Delete 
·TCP-verbinding - georienteerde protocoll…
·IP Header Identificatie 
·Een netwerk Impact Analysis 
·Hoe je Wall Mount Network Racks 
·Verbinding maken met een andere computer…
·Wat zijn NetBIOS protocollen ? 
·Hoe beveilig ik mijn WiFi Met de D - Lin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com