Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is BPDU Guard ?
BPDU staat voor Bridge protocolgegevenseenheid , dat is een pakket van gegevens , verzonden op lokale netwerken of LAN's , die werkt om loops te detecteren in een netwerk . Lussen kunnen veroorzaken dubbele datapakketten worden verzonden , die kan nemen bandbreedte op een netwerk . BPDU guard beschermt computers tegen het ontvangen van ongeoorloofde datapakketten die computervirussen kan bevatten . Schakel

Een schakelaar op een netwerk werkt vergelijkbaar met een router . De BPDU filter op een LAN-switch maakt gebruik van een standaard PortFast BPDU filteropdracht ; dit voorkomt dat computers in een PortFast toestand van het verzenden en ontvangen BPDUs . In BPDU protocol , schakelt LAN gegevensuitwisseling om een wortel schakelaar te selecteren , configureren van het netwerk , en vervolgens de parameters te vergelijken met de andere BPDUs die LAN-switches sturen op het netwerk . Als meerdere BPDU links leiden naar de wortel brug in de LAN-switch , is een computer -poort mogen communiceren met de wortel brug , terwijl de andere computer poorten op het LAN worden uitgeschakeld , om een ​​lus van gegevens te voorkomen .

PortFast

een PortFast -interface kan een computer direct verbinding maken met een netwerk . Computers die zijn aangesloten op een enkel servernetwerk niet ontvangen BPDUs . Dit komt omdat het protocol genaamd de BPDU Guard commando schakelt de computer poorten die zijn poort - fast ingeschakeld eventuele BPDUs door hen worden ontvangen . Dit is om gegevens loops voorkomen op een Layer 2 -netwerk , dat is een lokaal netwerk gemaakt met schakelaars of overbrugd routers .
BPDU Guard

de meeste van de tijd , wanneer een PortFast - enabled poort ontvangt een invalidBPDU , is het omdat een unathorized apparaat is aangesloten op de LAN en probeert om gegevens uit te wisselen met een computer . Toen de BPDU bewaker dit detecteert , verandert poort van de computer aan om fouten uitgeschakeld en de schakelaar schakelt de poort , waardoor het voorkomen van malware en hackers toegang tot de computer .
BPDU Filtering
< br >

BPDU filtering kan worden ingeschakeld op een LAN- switch of computer met de BPDU filter commando . Filtering voorkomt switches en computer -poorten die momenteel in de haven - fast toestand van het verzenden of ontvangen BPDUs . De filtering zal een poort stoppen het verzenden of ontvangen van een BPDU , als het niet wordt geconfigureerd door BPDU wacht om dat te doen . Als een BPDU wordt ontvangen , het PortFast staat wordt verwijderd , wordt BPDU filtering uitgeschakeld en de haven terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je een Cisco Network …
·Hoe Set Up VNC over SSH 
·Hoe de Network Traffic Monitor…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe maak je een WEP- wachtwoor…
·De zwakke punten van WEP 
·Hoe maak je geschiedenis een n…
·Hoe kan ik het Admin wachtwoor…
·Hoe maak je een Wide Bead armb…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Heeft u behoefte aan het internet voor e…
·How to Set Up een Home LAN Met een D - L…
·Wireless Security Methoden 
·Hoe om programma's te blokkeren van Link…
·Hoe maak je een Ethernet -printer conver…
·De ebXML Protocol 
·Hoe u een proxy Clear 
·Hoe een IP Header voor een UDP- socket L…
·IETF Standaard protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com