Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te Disable Frontier WEP Codes
Frontier communicatie biedt internet service via een kabelverbinding . Ze doen niet hun eigen routers en modems aan het internet te ontvangen , maar accepteren verschillende soorten fabrikant , zoals Verizon en D - Link . De router u eigenaar verzorgt de Frontier internet verbinding en je kunt de beveiligingsinstellingen in de software menu router openen . Een Wired Equivalent Privacy sleutel of WEP-sleutel , stelt uw internet verbinding vanaf andere computers proberen om het te openen . U kunt de WEP-codering uitschakelen zodat iedereen uw internet kunnen gebruiken zonder dat er een speciale sleutel . Instructies
1

verbinding met uw draadloos internet als u de WEP-sleutel en hebben toegang tot het netwerk . Maak verbinding met uw internet -router met een Ethernet -kabel als u de WEP-sleutel verloren of vergeten en moet deze eerst verwijderen voordat u toegang tot het netwerk kunnen krijgen . Steek de Ethernet- kabel aan op uw Ethernet- poort van de computer en sluit het andere uiteinde aan op de Ethernet-aansluiting op de router . Uw router zal een lijst van genummerde poorten , meestal een tot en met vier hebben , je kunt de kabel aansluiten op een van deze poorten om toegang tot internet te krijgen kopen van 2

Open een internetbrowser en typ het toepasselijke internetadres . in de adresbalk van de browser . Verschillende router fabrikanten gebruiken verschillende adressen . Type " http://192.168.1.1 " in de adresbalk en druk op ' Enter ' als je zelf de Actiontec MI424WR router of een van de Verizon routers , zoals de MI424WR of de 9100VM . Type " http://192.168.0.1 " als u eigenaar bent van een D - Link router , zoals de DI - 624 .
3

Voer de admin gebruikersnaam en het wachtwoord dat u gemaakt wanneer u eerst het instellen van uw browser . U kunt de router resetten naar de standaard gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken als je ze vergeten . Reset de router door op de "Reset" -knop op de router gedurende 10 tot 15 seconden . Deze knop bevindt zich meestal op de achterkant van het toestel en vereist een paperclip of pen tip om het te druk naar beneden. Wacht tot de router om een back-up te starten , gebruik dan "admin " als de standaard gebruikersnaam en ' password ' als het standaard wachtwoord .

Klik 4 " Wijzig Draadloze Instellingen " in het menu Instellingen als u ' re met behulp van een Verizon- router . Klik op " Geavanceerd " om toegang te krijgen tot de geavanceerde beveiliging menu kijk dan onder de rubriek " Wireless Security " voor WEP opties als u gebruik maakt van een router Actiontec . Klik op het tabblad "Home " en klik op " Wireless " om de beveiligingsinstellingen toegang als je gebruik maakt van een D - link.
5

Controleer de beveiliging encryptie type voor uw netwerk. Alle routers hebben WEP-encryptie ingeschakeld en de sleutel zal worden vermeld . Klik op de beveiliging vak dat " WEP " geeft als het huidige type beveiliging en verander het naar de " ongedekte " of " Open" instelling als u gebruik maakt van een Actiontec of een Verizon . Verwijder het vinkje bij " Enabled " vak onder de WEP-instellingen om de beveiliging uit te schakelen als u gebruik maakt van een D - Link .
6

Klik op " Apply " of " OK " om de nieuwe WEP- beveiligingsinstellingen op te slaan en verwijder de WEP-sleutel vereist .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe u een proxy Detect 
·Waarom mensen Commit Computer …
·Wat is Network Intrusion Detec…
·Hoe kom je op Facebook op scho…
·Hoe Set Up Domeinnaamomzetting…
·Hoe maak je een openbare Proxy…
·Hoe vaak moet je Uw wachtwoord…
·Soorten Gecodeerde communicati…
·Hoe te StumbleUpon Toolbar ver…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Belkin Wireless F5D7230 R…
·Hoe weet je welke de Onbekende apparaten…
·Hoe u een proxy server in Bypass een LAN…
·Hoe te Debug IIS7 op de Server Side 
·Routers die gebruikmaken USB Modems 
·Wat is de Remote Access Connection Manag…
·De Definitie en betekenis van draadloos …
·Hoe maak je een statisch IP-adres instel…
·Wat is een DNS- query ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com