Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is de Remote Access Connection Manager ?
De Remote Access Connection Manager , ook wel aangeduid als de Remote Access Auto Connection Manager , is een Windows XP -service die verbindingen mogelijk maakt om externe netwerken en het internet . De Remote Access Connection Manager kan worden gebruikt voor doeleinden zoals het toestaan ​​van een medewerker met een Windows XP- computer in een kantoor aan huis om de toegang tot het netwerk servers en data stores te krijgen . Functie

De Remote -beheerservice wordt een dialoogvenster met een externe server . Dit creëert een netwerkverbinding waarmee Windows XP-computers toegang tot externe netwerken door middel van , bijvoorbeeld , een virtual private network , of VPN . De Remote Access Connection Manager creëert ook verbindingen naar het internet voor Windows XP-computers verbinden , hetzij door middel van high - speed Internet -verbindingen , zoals kabel-en DSL of via dial - up modem toegang .
Standaardinstelling

op computers met Windows XP Home Edition , wordt de Remote Access Connection Manager standaard ingeschakeld . Op computers met Windows XP Professional , wordt de Remote Access Connection Manager standaard ingeschakeld alleen als de computer geen lid is van een domein . Als de Remote -beheerservice is uitgeschakeld , of is ingesteld op handmatig start , kan deze worden teruggezet op automatisch worden ingeschakeld met behulp van de diensten Administratieve Tool toegankelijk via het Configuratiescherm .
Windows Firewall

de Remote -beheerservice moet worden ingeschakeld op Windows XP- computers waarop de ingebouwde Windows- firewall en op Windows XP- computers met Internet-verbinding delen .

routers en gateways

De Remote -beheerservice is niet vereist voor Windows XP-computers die zijn verbonden door routers of vergelijkbare hardware gateways . Bij routers of gateways zijn in de plaats , hun firmware neemt over het werk van de oprichting van de noodzakelijke dialoog met de externe server .
Evolving Software

RAS-verbinding van Microsoft tools
zijn regelmatig bijgewerkt om de bruikbaarheid , robuustheid om de compatibiliteit te behouden . Bijvoorbeeld , kan de Windows XP Remote Access Connection Manager worden geconfigureerd voor compatibiliteit met Windows Server 2003 Remote Access Server .
Beveiligingsupdate voor

Microsoft Access gereedschappen Remote
bieden tal van beveiligingsfuncties . Authenticatie en autorisatie gereedschappen kunnen specifieke credentialing eisen dat een externe Windows XP-systeem moet voldoen voordat wordt toegestaan ​​voor verbinding met een netwerk tot stand . Zodra een verbinding is gemaakt , kan de gegevens die wordt doorgegeven tussen het externe systeem en het netwerk worden versleuteld , en externe systemen kan toegang worden verleend tot alleen specifieke delen van het netwerk . Ook Microsoft Access gereedschappen Remote kunnen externe systemen volledig afgesloten worden van netwerktoegang .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Het automatisch laden NSE op e…
·Hoe je je MSN adres Hernoem 
·Wat is een Server adres ? 
·Hoe Network Cables verbergen 
·Netwerk Protocollen & Standaar…
·Modulatie en demodulatie techn…
·Waarom doet de telefoon Ring C…
·Functionele verschil tussen ee…
·Voordeel van VNC Application 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless Modem gebruiken…
·Hoe maak je een DSL -modem wijzigen 
·Hoe te Geef de locatie met Google 
·Hoe te activeren een Ethernet LAN Contro…
·Hoe je twee PS3's samen Haak Met een Eth…
·Het wijzigen van de naam van een gast -a…
·Hoe te gebruiken Bluetooth te verzenden …
·Zelfgemaakte Wireless USB Antenne 
·CCProxy Alternative 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com