Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Waarom mensen Commit Computer Crimes ?
Computercriminaliteit komt in veel verschillende varianten . Als nieuwe computer technologieën beschikbaar worden gesteld , is er zeker iemand op de loer in de cyber - schaduwen die klaar is om te exploiteren , te testen of gebruik maken van gaten in de beveiliging die kunnen bestaan ​​zijn. Computers zijn zo gangbaar nu dat computercriminaliteit is uitgegroeid tot de meest wijdverspreide criminele activiteit in de wereld . Maar wat motiveert iemand om te proberen of het begaan van misdaden computer ? Gemak van Anonimiteit

Computercriminaliteit
is gestegen tegen een astronomische snelheid , voor een groot deel te wijten aan het gemak waarmee een dader onopgemerkt of anoniem kunnen blijven . Het is veel makkelijker om weg te komen met criminele activiteiten in een cyber wereld dan in de echte wereld . Echter , de mogelijkheid om IP- netwerkadressen sporen wordt steeds meer de hele tijd , waardoor het moeilijker wordt om onzichtbaar als online blijven. Toch is er een sterk gevoel van anonimiteit die anders respectabele burgers kunnen vestigen op hun ethiek te verlaten in de uitoefening van persoonlijk gewin .
Onvoldoende Juridische Bevoegdheid

Computer netwerken
letterlijk overspannen de hele wereld . Dit maakt het vrijwel onmogelijk voor een regering of wet - politie om wetten vast te stellen of af te dwingen wanneer de computer criminelen zijn opgezet in het buitenland . In veel gevallen zijn computer criminelen daadwerkelijk gesteund door hun lokale overheden , in een poging om het uitvoeren van computer spionage of cyber - terrorisme . Deze criminelen zijn in staat om hun computer misdaden voeren uit een gevoel van plicht om hun respectieve landen , en zijn in staat om dit te doen zonder angst voor arrestatie of aanhouding .
Oud Criminaliteit , New technologie

Veel computercriminelen gebruiken hun computers slechts als een logische uitbreiding van de " traditionele " misdaden die gebruik kunnen maken van computer- technologie te helpen vergemakkelijken of het uitvoeren van de misdaad . Misdrijven zoals kinderpornografie , identiteitsdiefstal en geld scams zijn in veel gevallen gemakkelijker gemaakt door het gebruik van een computer . Geautomatiseerde software kan worden geprogrammeerd om credit - card nummers te stelen , persoonlijk - identificatie-informatie en zelfs mobiele telefoon codes . Door het stelen van persoonlijke informatie , kan een computer crimineel nog meer ernstige criminele activiteiten proberen onder de gestolen identiteit .
Holding een Grudge

Schadelijke computer codes , zoals wormen en virussen zijn vaak verspreid door iemand die op zoek is schade aan een persoon of bedrijf - misschien meer dan het verliezen van een baan , waargenomen onethische gedrag of misschien zelfs jaloezie of afgunst . Dergelijke partijen van plan zijn hun doelen te vernietigen of verlamde voor de persoonlijke voldoening van het zien van hen lijden onder de gevolgen .
Thrill of the Game

Voor veel computer criminelen , de opwinding en uitdaging van het uitbuiten van een computersysteem kan worden te groot om te weerstaan ​​. Computer goeroes zijn berucht voor het aren lezen informatie over specifieke netwerken en software ontwerpen die ze hebben een onweerstaanbare drang om aan een test . Helaas , veel van deze informatie vertaalt in illegaal afbreuk computersystemen in een of andere manier . Toch is de verleiding van " het kraken van de code " blijft een belangrijke factor te zijn in het verleiden van sommigen om computermisdrijven te plegen .

Previous: Next:
  Network Security
·VMotion Eisen 
·Hoe te SSI met Apache2 
·Cybercrime Security Training 
·De voordelen van Iptables Fire…
·Belang van Computer Networking…
·Hoe te Forward haven met de So…
·Hoe het nu Two - Factor Authen…
·Alternatieven voor PGP 
·Hoe u een proxy server Ontwikk…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
  Netwerken Articles
·Hoe te Routing & Remote Access Verwijder…
·Hoe een 8 poorts switch gebruiken 
·Hoe je PSD bestanden uploaden 
·Hoe kan ik een database-gestuurde websit…
·Wat doen draadloze adapters doen? 
·De beste VoIP -apparaten 
·Hoe maak je een Ethernet- verbinding op …
·Network Cable Wiring Guide 
·Hoe verbinden van een Linksys Router naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com