Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Definieer Torrent
De term " torrent " heeft meerdere betekenissen in netwerktechnologie . Al deze stam van het BitTorrent-protocol . Dit is een file sharing systeem in 2001 opgericht door Bram Cohen . Het protocol is eigendom van het bedrijf genaamd BitTorrent , maar is gratis te gebruiken voor het grote publiek . BitTorrent

De BitTorrent-protocol verschilt van andere file sharing systemen doordat het splitst een bronbestand en maakt het mogelijk anderen te kopiëren te blokkeren door blok . Dit betekent dat meerdere blokken tegelijk en uit verschillende bronnen kunnen worden gedownload . De BitTorrent begrip blokken vermindert de afhankelijkheid van een bron voor een hele bestand en verhoogt de download snelheid . In de volksmond wordt het BitTorrent -systeem vaak aangeduid als ' torrent '.
Torrent

De ware definitie van de term " torrent " is dat het een bestand beschikbaar voor het downloaden via het BitTorrent -systeem . Er kunnen meerdere exemplaren van hetzelfde bestand beschikbaar . Dit zijn " zaad " van de torrent . Zodra een blok is gedownload , de nieuwe eigenaar maakt dat blok beschikbaar voor anderen te kopiëren terwijl de rest van het bestand wordt gedownload naar de computer . Deze persoon is een zogenaamde " peer"- voor de torrent .
Torrent Client

De torrent client is de software resident op de computer van de gebruiker . Het doet al het werk van het systeem het uploaden en downloaden van bestanden , het registreren met trackers en weergeven van de voortgang aan de gebruiker . De torrent-client wordt soms ook wel een " torrent downloader , " of gewoon een " torrent . " De opdrachtgever is het hart van het BitTorrent-protocol . Er is geen centrale server . Het systeem maakt het mogelijk mensen met elkaar in contact , zonder abonnement of toestemming van een controlerende instantie . Dit heet een " peer - to-peer "-architectuur . Hoewel BitTorrent was de oorspronkelijke torrent-client , zijn er nu veel verschillende clients beschikbaar .
Torrent File

Het mechanisme dat de informatie over beschikbare torrents verdeelt is een torrent -bestand genoemd. Dit wordt vaak aangeduid als een " stroom ". Het torrent -bestand bevat de naam en de grootte van de stroom en het aantal blokken wordt ingebroken . Er is altijd ook een toegang die het webadres van een tracker . De tracker is een locatie waar de eigenaren van het bestand plaatsen hun bezit ervan samen met hun locatie . Iedereen die wil de torrent te downloaden opent het torrent -bestand in hun torrent-client . De klantcontacten de tracker op een lijst van de zaden en collega's voor het bestand te krijgen . Vervolgens contacten die computers direct .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·TS-gateway Prestatie 
·Research Paper Onderwerpen voo…
·Hoe u een proxy oplossen 
·Hoe te IPX /SPX- Get on Window…
·Load Balancer Vs . Proxy 
·TCP-verbinding - georienteerde…
·Hoe te Proxies maken van een n…
·Hoe te bekijken een IP Camera 
·Fysieke structuren van een net…
  Related Articles
Definieer MAC Address Filtering 
Hoe je Wireless AP 
Definieer Wireless Network Adapter 
Definieer Adhoc Netwerk 
Hoe maak ik een 7916 -uitbreidingsmodule…
Definieer Computer Router 
Definieer Gprs 
Definieer Public Data Network 
Definieer Datacommunicatie Technologie 
  Netwerken Articles
·Hoe je DD - WRT op Vervangen om Tomato F…
·De verschillen tussen CCNA en MCSE Cursu…
·SNMP onderliggende protocollen 
·Kan Bluetooth worden gehackt ? 
·Hoe maak je een thuisgroep Password Rese…
·Hoe maak je een TeamSpeak Server Host 
·Verschil tussen Draft - N & Dual Band Wi…
·Problemen met SP3 en IE7 
·Hoe Hook Up een draadloze router Met Pic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com