Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Definieer Computer Router
Een router stuurt pakketten van gegevens over netwerken . Het is ontworpen om data naar computers waaraan zij niet rechtstreeks verbonden . Het internet is een koppeling van netwerken en routers die dat interconnectie vormen. Hoewel routers zijn bestemd voor gebruik buiten de netwerken van de eigenaar , kunnen ze ook worden ingezet in een lokaal netwerk . Configuratie

Een router is een gespecialiseerde hardware -apparaat . Het moet worden verbonden met ten minste twee netwerken zijn functie is om gegevens tussen netwerken passen. Een van de netwerken waarmee het is verbonden moet andere verbindingen met andere routers of router niet in staat om data ver verzenden.
Aanpakken

Routers
voren pakketten van gegevens . Een datapakket bevat de gegevens in het lichaam en heeft informatie over die gegevens in een kop . De header bevat ook het bestemmingsadres van het pakket . Routers gelezen dat adres en evalueren wat de beste manier om die gegevens te krijgen naar zijn bestemming . De adressering systeem routers begrijpen is het IP-adres genoemd . Dit adres structuur is gedefinieerd in het Internet Protocol . Elke computer bereikbaar via het internet heeft een uniek IP-adres hebben . IP-adressen zijn niet verondersteld om routing informatie bevatten . Echter , zijn reeksen van IP-adressen toegewezen aan verschillende landen , dus het begin van het adres geeft een indicatie van de locatie van de houder van dat adres .
Method

op de installatie , de router kondigt zich aan zijn naaste buren . Deze buren antwoord en geven hun routeringstabellen die alle andere routers ze verbonden zijn en welke paden zijn te verklaren . Uit deze informatie , de router stelt zijn eigen routing table . Routers over de hele wereld regelmatig wisselen routing tabellen , waardoor nieuwe routers om zich snel te integreren in het internet . De router organiseert dan zijn lijsten van routes naar verschillende adressen , vaststellend waar er dubbele paden . Het op elk pad volgens een algoritme dat het aantal hops omvat elke route berekend . De router heeft vervolgens een lijst met verschillende alternatieve paden naar elke bestemming met een voorkeur volgorde voor elk.
Operatie

De router ontvangt een datapakket van zijn eigen netwerk . Het onderzoekt het pakketje en vindt het adres van de bestemming . Het ziet er dan omhoog dat adres in zijn routing tabel . Dit zal vertellen welke van haar directe buren best geplaatst zijn om het pakket te krijgen naar zijn bestemming in de snellere tijd . De router passeert het datapakket naar die naburige router ( waarop het is direct verbonden ) zonder dicteren het pad van de data moet volgen om te krijgen naar zijn bestemming . De volgende router voert dezelfde actie en geeft het pakket aan de rechter buurman te worden in de beste richting enzovoort . Elke router in de keten maakt zijn eigen beslissing over waar de gegevens te verzenden . Het heeft geen instructies van de router uit .

Previous: Next:
  routers
·Electronic Telecommunicatie Pr…
·Verbinding maken RT31P2 
·Hoe maak je een interne VLAN w…
·Over Wireless Broadband Router…
·Hoe te Mikrotik Reset 
·Hoe te verbinden Mijn Netgear …
·Wat doet de Cisco SCCP Command…
·Hoe maak je een D - Link route…
·Hoe maak je een WRT54GS unbric…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe Security In een Wireless DSL Modem 
·Het herstel van gegevens van een Network…
·Hoe om erachter te komen een POP3 Server…
·Hoe het opzetten van het internet voor d…
·Hoe te CuteFTP gebruiken 
·Hoe je op Alles uitschakelen WAN op Link…
·Hoe te Schakel Windows SharePoint Authen…
·Exchange Server junkmail Rules 
·Wat is Wi - Fi Hotspot ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com