Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Proxies maken van een notebook
Een proxy is een internet server is opgezet door een gebruiker . Het kan firewall voor specifieke websites of sneller toegang tot opgeslagen webinhoud meestal beschikbaar via een late verbinding. Volmachten kunnen worden gemaakt op desktop computers met een aangesloten harde schijf en op laptops met de harde schijf ingebouwd in het apparaat . Het maken van een proxy op een Windows- laptop krijgt u toegang tot websites die op andere wijze worden geblokkeerd door uw thuis-of bedrijfsnetwerk . Hier kunt u uw Google- account gebruiken om een proxy te maken . Wat je nodig hebt
Google-account
Python applicatie
GSM
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw webbrowser door te dubbelklikken op het pictogram met de muis . Typ http://code.google.com/appengine/in de adresbalk . Meld u aan bij uw Google- account om Google's AppEngine openen . Zoek de knop " Maak een Application " en klik erop met je muis . Vind uw telefoonmaker onder het "Land en Carrier "-knop met je muis , of selecteer " Andere ( niet vermeld ) " als uw telefoon maker niet vermeld . Typ je GSM-nummer in het tekstvak onder " Mobiel nummer . " Druk op de knop "Verzenden " met je muis en wacht tot Google om zijn verificatiecode naar uw mobiele telefoon. Zodra u de code ontvangen per sms op uw telefoon , voert u het in het tekstvak hieronder " Enter Account Code : " . Met uw toetsenbord en druk op de knop "Verzenden " met uw muis

Type 2 een naam voor uw proxyserver onder " Application Identifier , " zoals " Jenniferstest - proxy - server . " Klik op de " Beschikbaarheid " knop aan de rechterkant van dit tekstvak met uw muis om de beschikbaarheid van uw server , en typ het inchecken een nieuwe naam als het niet beschikbaar is met uw toetsenbord . Kijk het onderstaande vak de "Terms of Service" " Ik ga akkoord " en druk op de toets "OK" met de muis om te blijven .
3

Vind een Python applicatie , zoals Python 2.6 . 6 op phython.org . Download de Windows x86 MSI Installer op het bureaublad van uw computer . Open deze door erop te dubbelklikken met de muis om te beginnen met de installatie . Klik op de " Run" knop met je muis om door te gaan . Klik op de " Next > " knop . Selecteer uw " C : " drive in te stellen als uw bestemming opslaan en klik op de " Next > " knop om verder te gaan . Klik op de " Volgende>" om te beginnen met het installeren van Python -software . Wacht tot de " de 2.6.6 Installer voltooien Python " venster verschijnt . Klik op de knop 'Voltooien' met je muis onder dat venster om de installatie te voltooien .

Type http://code.google.com 4 in de adresbalk van uw webbrowser . Zoek de "Google App Engine SDK voor Python " op die website en installeer deze door te klikken op het pictogram . Klik op de " Next > " knop met je muis om door te gaan . Klik op de " Ik ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst " en klik op " Next . " Klik op de knop "Volgende " om Google App Engine installeren in de map " Program Files " en maak snelkoppelingen voor het menu en het bureaublad van uw computer op "Start" . Klik op de " Install " knop om te beginnen met het installeren van uw bestanden . Klik op de knop 'Voltooien' om de installatie te voltooien .
5

Open uw Google Engine Launcher pictogram App op je bureaublad door te dubbelklikken met de muis . Klik op het menu " Bewerken " en selecteer " Preferences . " Type " C : \\ Python \\ python.exe " naar je " Python Path " tekstbalk . Type " C : \\ Program Files \\ Google \\ google_appengine " in uw " App Engine SDK " tekstbalk . Typ " C : \\ Windows \\ notepad.exe " om je "Editor " tekstbalk . Laat uw " Deployment Server " tekstbalk leeg . Klik op de knop " OK " om verder te gaan .
6

Klik op het menu " File " en selecteer "Bestaande Toepassing toevoegen " met je muis . Typ in " C : \\ Users \\ Jenniferstest \\ Desktop \\ proxy " in de " Application Path " tekstbalk en druk op de knop "Add " om verder te gaan . Rechtermuisknop op het Notepad -bestand dat u zojuist hebt toegevoegd in je raam " Google App Engine Launcher " en selecteer " Bewerken ". Vervang de tekst " YOUR_APP_ID " met " Jenniferstest - proxy - server" met je toetsenbord . Klik op het menu " Bestand " het Kladblok en selecteer "Opslaan" met je muis . Klik op de rode " X " in de rechterbovenhoek van uw Kladblok-venster om te sluiten . Klik op de " Deploy " knop, die een blauwe cirkel heeft met een naar boven wijzende pijl binnen, te lanceren en gebruik uw proxyserver .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Cisco CCNA Training Leer F…
·Hoe te kopiëren en plakken Me…
·Hoe Set - Up een Nieuws Server…
·Client Server & Peer -to - pee…
·Hoe je uitschakelen PXE 
·Hoe te Schema's gebruiken om e…
·Hoe te IAS Kopieer Config 
·Verschillen tussen een snelkop…
·Hoe u uw netwerk Ping Uit een …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de AT & T Communication Manager Krij…
·Systemen vs Netwerk 
·Hoe maak je een Client Server Zorg 
·Hoe kan ik op afstand installeren? 
·Hoe de LCD Command 
·Hoe te configureren VPN in Linksys 
·Hoe Set Up Shoutcast Streaming 
·Hoe om te bepalen wanneer een machine ee…
·Hoe te downloaden van FTP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com