Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik op afstand installeren?
Wanneer u meer dan een computer en deze computers zich bevinden in verschillende plaatsen zoals werk en thuis , je hoeft niet te gaan van de ene naar de andere om bestanden , overdracht van informatie of zelfs te krijgen programma's installeren . U kunt een programma op afstand installeren van de ene computer naar de andere door het gebruik van een apart programma waarmee u een van uw computers op afstand toegang . Instructies
1

Zoek een externe computer toegang programma zoals Remote Desktop Control, Ga naar My PC of Proxy Networks . De meeste programma's van dit type bieden een proefperiode , afterwords je zal moeten betalen voor de dienst kopen van 2

Kies de gewenste dienst en zich aanmelden voor . . Vul de gevraagde informatie . Dit wordt uw naam en e-mailadres waarschijnlijk . Als u klaar bent klikt u op de download knop om de software te downloaden beginnen .
3

Zoek het programma-icoon op uw computer en klik twee keer in om te beginnen Wacht tot de installatie wordt gevraagd om pop - up en het type in de benodigde informatie wanneer nodig. Kies deze eerste computer aan het worden " Host Module . " De optie wordt vermeld in de installatiewizard .
4

Ga naar de tweede computer om de software -programma opnieuw te downloaden en te installeren . Kies deze computer aan het worden " Admin Computer . "
5

Selecteer de "Connect" knop als het programma klaar is met het installeren en automatisch geopend . Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord . Zorg ervoor dat beide computers zijn ingeschakeld . Wachten op een nieuw venster te verschijnen toont u het bureaublad van de andere computer .
6

Open de webbrowser van de computer die u op afstand toegang te krijgen tot in het nieuwe venster van de andere computer , als het programma is op internet . Download het programma dat u wilt installeren op de computer . Installeer deze zoals u gewend bent als je in voorkant van de computer .
7

Steek het programma schijf in uw cd- apparaat op uw computer als het programma op een cd en met u . Navigeer naar de optie "Computer " onder het menu "Start " . Klik met de rechtermuisknop op het station dat de CD-apparaat vertegenwoordigt en selecteer "Verkennen " uit de lijst met opties . Selecteer alle bestanden in de map door gelijktijdig te klikken op " CTRL " of "Shift " en de bestanden te selecteren . Klik met de rechtermuisknop op een van de bestanden en kies de optie ' Copy ' . Maak een map op de externe computer . Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer ' Plakken'. Klik op de installatie -pictogram om de installatie op die computer te starten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe de Tempo op Audacity 
·Hoe te inschakelen BPG Authent…
·How to Get een ISP Vanaf het I…
·Hoe kan ik Internet Traffic ki…
·Hoe om te controleren Netwerk …
·Sharepoint Workflow Training 
·Vergelijking van Internet-verb…
·Hoe te gebruiken mijn Wi - Fi …
·Hoe kan ik een extra PayPal De…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een kat maken 5 Ethernet -ka…
·Hoe het opzetten van de Linksys Desktop …
·Hoe te LDIF converteren naar CSV 
·Hoe Personal Profiles Delete 
·Verbinding maken met een gedeelde map 
·Hoe to Business E - mail van thuis uit t…
·Hoe Hook Up een router aan een modem met…
·Hoe de interactie met gebruikers van Dra…
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com