Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Soorten Encryptie
Encryptie is een proces dat informatie neemt en transcribeert het in een andere vorm die niet in staat is om te lezen door iemand die niet de encryptie code heeft. Afhankelijk van het type versleuteling kan informatie worden weergegeven als verschillende cijfers , letters of symbolen . Degenen die werken in de cryptografie velden maken het hun taak om informatie te versleutelen of om codes te breken om versleutelde gegevens te ontvangen . Handmatig Encryption

Manual encryptie is een type dat het gebruik van encryptie -software gaat . Dit zijn computerprogramma's die verschillende stukjes informatie digitaal te coderen . Handmatige codering impliceert participatie van de gebruiker volledig . De bestanden die hij wil versleutelen worden gekozen , en vervolgens een encryptie type wordt gekozen uit een lijst die het beveiligingssysteem biedt . Dit is geweldig voor personal computers , omdat het kan een gebruiker om persoonlijke bestanden te versleutelen op een manier die hem past , waardoor de bescherming van persoonlijke materiaal op een computer .
Transparant Encryption

Transparante encryptie is een ander soort van computer software-encryptie . Het kan worden gedownload op een computer om alles automatisch te versleutelen . Dit is een van de veiligste vormen van encryptie beschikbaar is , omdat het niet weglaten alles wat zou worden vergeten bij het gebruik van handmatige codering . Elke uitvoerbare toepassing en bestand gemaakt in de computer heeft een versleutelde kopie die bestand is tegen stroompieken en beschermt informatie in geval van een computer wordt gestolen .
Symmetrische encryptie

Niet alle encryptie gebeurt via een computerprogramma . U kunt eenvoudig informatie te versleutelen door uzelf . Een van de eenvoudigste manieren om dit te doen is door symmetrische versleuteling . Hier , een letter of cijfer valt samen met een andere letter of cijfer in de encryptie code . U kunt de code maken zelf - bijvoorbeeld , a = 1 , b = 2 en zo verder . U kunt elk geschrift en vervangende letters en cijfers voor hun gecodeerde tegenhanger te nemen , waardoor de tekst versleutelen .
Asymmetrische encryptie

Asymmetrische versleuteling
is een veilige en eenvoudige manier dat kan worden gebruikt om gegevens die u zal ontvangen versleutelen . Algemeen wordt elektronisch gedaan . Een publieke sleutel wordt uitgedeeld aan wie u maar wilt of ergens geplaatst voor het publiek te zien . Ze kunnen dan versleutelen informatie met behulp van de sleutel en stuur het naar je . Dit wordt vaak gedaan bij het schrijven van e-mails . Echter, om het ontcijferen van de versleutelde code , is er een andere sleutel , een particulier , dat slechts een persoon heeft . Dit betekent dat, terwijl elk van de data kan versleutelen met de publieke sleutel , het kan alleen worden weer door wie heeft de private sleutel te lezen .
Email Encryption

Zoals gezegd , e- encryptie gebruikt doorgaans asymmetrische encryptie-methoden . Dit houdt in dat e-mails die worden ontvangen niet kan worden gelezen door anderen , zoals hackers die mogelijk proberen te krijgen in een e-mail inbox . Er zijn twee typen codering technieken met email . De eerste is wanneer een centraal station , zoals een e-mailprovider , heeft de enige beslissing die de private sleutel krijgt om de e-mail . Dit wordt meestal alleen aan de gebruiker een e-mailadres . Het tweede type geeft de gebruiker controle over wie de sleutel krijgt . Dit betekent dat ze kunnen vreemden versleutelde e-mails lezen met de private sleutel krijgen ze .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe gebruik je laptop als data…
·Hoe maak je een computer Trust…
·Hoe de TACACS wachtwoord op ee…
·Hoe te hashes gebruiken om Com…
·Hoe Block SQL injecties 
·VMotion Eisen 
·Workstation Door Inactiviteit …
·Hoe te openen een inkomende TC…
·Hoe de Computer Administrator …
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe te Encryptie inschakelen op Linksys 
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe te 128Bit Web Encryption configurere…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Open Port 
·Wat is Wireless Application Protocol ? 
·Hoe de beveiliging inschakelen op uw dra…
·De installatie van de Netgear WG311T 
·Hoe maak je een VNC -server installeren …
·Hoe te Thumbnails maken in OrbLive 
·5 redenen waarom Wired Netwerken Are Bet…
·Toegang krijgen tot een IP- Camera 
·LAN Network Information 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com