Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe Vergelijk Wireless Print Servers & Wireless Server Software
Draadloze printservers en serversoftware in staat het delen van een of meer printers op een computernetwerk . De draadloze printserver is meestal aangesloten op de gedeelde printer evenals draadloze router van het netwerk . Setup- software is vereist op een van de computers van het netwerk worden geïnstalleerd om de configuratie van de printserver te stellen . Client-netwerk software-installatie is vereist op alle computers in het netwerk . De client-netwerk software maakt elke gedeelde computer toegang printer . Draadloze printservers en serversoftware worden vergeleken met platform , data link protocol , netwerkinterface , data transfer rate en beveiliging . Instructies
1

Controleer de printer type verbinding . De meeste printers beschikken over een Universal Serial Bus ( USB ) -kabel. Bekabeling voor draadloze printservers variëren van USB naar Ethernet voor netwerkverbindingen . Verbinding compatibiliteit tussen de printserver en de printer is van essentieel belang . Indien een snellere verbinding snelheid gewenst is , is het aanbevolen dat een Ethernet-of netwerkverbinding worden bevoordeeld ten opzichte van die van een USB-verbinding . Kopen van 2

Bepaal welk computerplatform de draadloze printserver is compatibel met . Bijvoorbeeld , sommige printservers draaien op IBM en IBM- compatibele platformen , terwijl anderen zullen alleen draaien op Sun Microsystems of het Macintosh-platform . De draadloze printserver -software moet ook aangeven welk besturingssysteem het is compatibel met . De meerderheid van de printserver -software op de markt draait op het Windows-besturingssysteem , met een aantal opties die beschikbaar zijn voor de Linux -en Macintosh-besturingssystemen .

Kijk 3 op de verschillende extra functies, zoals data overdrachtsnelheid , remote management protocol , garantie en prijsstelling . Draadloze printservers variëren sterk in prijs , afhankelijk van de merknaam en populariteit . Een duurdere afdrukserver niet noodzakelijkerwijs extra functies of meer geavanceerde technologie . In feite kan een lager geprijsd printserver hebben exact dezelfde functies en mogelijkheden als een server die een hogere verkoopprijs heeft .
4

Zorg ervoor dat de draadloze server software heeft ingebouwde beveiliging encryptie en authenticatie . Controleren om ervoor te zorgen dat de server software is compatibel met het type hardware dat het zal worden uitgevoerd op . Bijvoorbeeld , sommige software draait optimaal op enkele desktop systemen terwijl andere versie kan meer compatibel met een groter systeem onderneming uit meerdere computers .
5

Controleer de initiële kosten en beperkingen van de draadloze server software . Sommige versies hebben een beperkte proef , terwijl anderen zijn inbegrepen in de aankoopprijs van de draadloze printserver . Controleren om ervoor te zorgen dat de draadloze server software is compatibel met de printserver en de printer , indien afzonderlijk aangeschaft . Een paar draadloze server software pakketten zijn compatibel met een beperkt aantal merken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Linksys Wireless Network Probl…
·Hoe je conflicten in draadloze…
·De voordelen & nadelen van WiF…
·Hoe uw computer verbinding met…
·Hoe maak je een WRE54G gebruik…
·Hoe maak je Homemade WiFi Ante…
·Hoe vindt u Gratis draadloze n…
·Hoe maak je een Verizon FIOS d…
·Hoe het opzetten van een draad…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een router met ee…
·USB Hub Uitleg 
·Message-passing Protocollen 
·Het hebben van een radio in een Data Cen…
·Tips voor Sterke Web Presences 
·Hoe vindt mijn WEP of WPA 
·Hoe maak je een Ethernet Driver Install 
·Hoe je Linksys Switch Van een niet- beve…
·Hoe je Linksys Hub configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com