Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Kan ik gebruik Beide Macs en pc's op hetzelfde draadloze netwerk ?
Macs en pc's zijn de twee dominante computer types op de markt . Hoewel Mac OS en Microsoft Windows zijn concurrerende producten , hebben zowel Apple en Microsoft compatibiliteit toegevoegd aan hun producten ten behoeve van netwerken en productiviteit . De twee besturingssystemen kunnen ook gebruik maken van dezelfde netwerkhardware te maken , waardoor zowel Macs en pc's op hetzelfde draadloze netwerk gebruiken . Besturingssystemen

Mac OS en Microsoft Windows zijn de dominante besturingssystemen op de markt , met elk software speciaal ontworpen om te draaien op het onderliggende OS kader. Moderne versies van deze besturingssystemen zijn ontworpen met minstens geringe compatibiliteit in gedachten , echter, elk biedt zelfs mogelijkheden om de ander te emuleren in een virtuele omgeving , zodat PC -of Mac-gebruikers programma's van het andere besturingssysteem te kunnen installeren en gebruiken
< . br >
Wireless Network Access

De hardware die wordt gebruikt om een draadloos netwerk te creëren is niet het besturingssysteem - specifiek. Zowel Macs en pc's kunnen toegang krijgen tot een draadloos netwerk , mits de computer heeft draadloze mogelijkheden en het wachtwoord van het netwerk of de beveiligingssleutel . Eenmaal aangesloten op het netwerk , de Mac of pc toegang heeft tot het internet en kan ook de toegang tot het netwerk printers of andere hardware hebben , zolang de hardware compatibel is met het besturingssysteem en het besturingssysteem heeft de juiste drivers geïnstalleerd .
Ofbeeldienge Delen

Mac-computers
met Mac OS X en pc's met nieuwere versies van Windows , zoals Windows XP , Vista of Windows 7 kunnen met elkaar te verbinden via een netwerk als goed. De Mac OS X " Finder " applicatie kunnen Windows-computers te lokaliseren op een netwerk , en de moderne Windows- besturingssystemen kunnen computers met Mac OS te identificeren . Zolang file sharing is ingeschakeld op de computers en firewalls hebben geen inkomende verbindingen blokkeren, kunnen de twee besturingssystemen bestanden te delen en op andere manieren via het draadloze netwerk zonder incidenten .
Overwegingen
< br

Oudere versies van Mac OS en Windows > kunnen last hebben van een beperkte toegang tot bepaalde netwerk activa en computers met verschillende besturingssystemen . Als hardware zoals printers en netwerk opslagapparaten niet worden bestempeld als zijnde Mac - of pc - compatibel is, kunnen zij niet werken met alle computers in het netwerk als gevolg van opmaak kwesties of het ontbreken van geschikte drivers .
< Br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Set Up Network Share Defin…
·Hoe maak je een DSL- Box pinge…
·Hoe het opzetten van Mobile Wi…
·Hoe doe ik Bluetooth Mobile Ga…
·Draadloze Ad Hoc Network Secur…
·Hoe om te schakelen naar Micro…
·Hoe te Turn on Wireless handma…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je een WWAN- kaart te…
  Related Articles
Hoe je twee draadloze routers 
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe u uw pc gebruiken als een draadloze …
Hoe maak je een draadloze router repeate…
Hoe een Belkin Wireless G Router gebruik…
Hoe maak je een WCG200 
Hoe maak je een Single Draadloze Net Con…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer Hardwire te Bre…
·Veiligheid in een draadloos netwerk 
·Wat is 2Wire SPI ? 
·Hoe mensen op Facebook Ontmoet 
·Hoe het opzetten van een Wi - Fi- netwer…
·Hoe kan ik een Linksys Modem versleutele…
·De voordelen van een PC thuis 
·Hoe kan ik een Belkin Wireless - G Route…
·Ethernet : Hub Vs . Schakelaar 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com