Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een WCG200
De Wireless - G Kabel Gateway , of WCG200 , wordt gebruikt om zowel draadloze en Ethernet- connectiviteit voor thuisgebruikers . De gateway maakt rechtstreeks verbinding met uw Internet Service Provider ( ISP ) coaxiale kabel - based high-speed internet . Computers die verbinding maken met de gateway niet alleen toegang tot andere apparaten die op de poort , maar ook op het internet . De WCG200 ondersteunt vier Ethernet- aansluitingen en 32 draadloze verbindingen . U kunt de WCG200 gebruiken om uw eigen thuisnetwerk . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

verbinding met de WCG200 via Ethernet . Steek het ene uiteinde van een Ethernet -kabel in een van de Ethernet- stekkers op de achterkant van de WCG200 en het andere uiteinde in de Ethernet- poort op uw computer . De firmware in de WCG200 zal een IP-adres toewijst aan uw computer, zodat u de WCG200 het netwerk hebben toegang . Kopen van 2

Sluit de WCG200 draadloos . Open de wireless connection management software op de computer volgens de aanwijzingen van de fabrikant . Zoek de SSID voor het WCG200 die je toegewezen wanneer u de WCG200 opgezet . Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u ingesteld voor het draadloze netwerk , indien aanwezig . Zodra de WCG200 uw computer een IP-adres is toegewezen , krijgt u toegang tot het netwerk hebben .
3

Toegang andere computers aangesloten op het WCG200 . Alle computers aangesloten op het WCG200 staan ​​standaard in de netwerkmap uw computer gebruikt . Bijvoorbeeld , als uw computer met Windows XP , andere computers zullen worden vermeld onder "Network Neighborhood . " Ook door standaard , zult u in staat zijn om toegang te krijgen tot bestanden of mappen die zijn aangewezen voor het delen op een computer aangesloten op het WCG200 .

Access apparaten 4 aangesloten op de WCG200 . U kunt toegang krijgen tot apparaten zoals een netwerkprinter die zijn aangesloten op de WCG200 via de bijbehorende device manager op uw computer . Bijvoorbeeld , kunt u een netwerkprinter in Windows XP openen door deze toe te voegen met behulp van de "Printer toevoegen" tovenaar in de Printers en faxapparaten .
5

Toegang tot het internet via de WCG200 . Alle computers aangesloten op het WCG200 toegang hebben tot het internet via de WCG200 en delen van de beschikbare bandbreedte . Wanneer de WCG200 wijst de computer een IP-adres van uw computer heeft automatisch toegang tot het internet .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te EnGenius Problemen 
·Hoe om WPS op een Belkin 
·Hoe te optimaliseren een D - L…
·Tips om een ​​draadloos signaa…
·Hoe Hook Up een Linksys Broadb…
·Hoe te Log in op Router Login …
·Hoe configureer ik een Netopia…
·Heeft een Actiontec Router Wer…
·Wat is een Uplink -poort op ee…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is een Web Proxy Server ? 
·Hoe maak je een router met inbel Interne…
·Hoe te delen Draadloze verbindingen 
·DIY Distributed Rendering 
·Hoe te verwijderen GPO Ingezet Software 
·Conflict in Internet Connection Sharing …
·Hoe te bewaren Lag Down on Dial Up 
·Voordelen & Nadelen van TACACS 
·Hoe je kabelmodem vermogensstanden Verho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com