Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van een PC thuis
Volgens een onderzoek van The Nielsen Group in 2008 , iets meer dan 80 procent van de Amerikaanse huishoudens hebben computers . Mensen die eigen huis computers weten de vele voordelen van deze technologie , vooral wanneer gekoppeld aan het internet . Dezelfde Nielsen studie meldt dat negen van de 10 eigenaren van de computer in het land heeft toegang tot het internet . Informatie

Een
van de belangrijkste voordelen van het hebben van een computer thuis , vooral een met toegang tot het internet , is de onmiddellijke beschikbaarheid van vrijwel elke informatie die een gebruiker wenst . Wanneer een computergebruiker zich af over iets uit de volgende dag weersvoorspelling voor biografische informatie over een celebrity , kunnen ze die informatie uit te vinden in een kwestie van minuten op de computer . Zelfs zonder het internet , kan een computergebruiker informatieve software, zoals de Encyclopedia Britannica gebruiken om toegang tot informatie te hebben.
Gemak

Studenten
die niet beschikken over thuiscomputers kunnen worstelen met hun opdrachten . Niet alleen zullen zij niet dezelfde toegang tot informatie als hun leeftijdsgenoten die computers hebben , zullen ze worden gehinderd wanneer nodig om volledige opdrachten. Omdat veel scholen vereisen dat formele opdrachten zoals essays worden ingediend als getypte documenten , kunnen deze studenten moeten huis van een vriend of de school computerlokaal bezoeken om hun werk te voltooien .
Entertainment < br >

of je je computer gebruikt voor gekochte games, online games of gedownloade muziek en films , een computer thuis heeft veel waarde als een bron van vermaak . Ongeacht de leeftijd van de leden van uw huishouden , kan de computer vermaken iedereen . Kinderen kunnen educatieve spellen te spelen en kijk programma 's gedownload kinderen , kunnen tieners online games spelen met vrienden en volwassenen kunnen genieten van het downloaden van de nieuwste cd's en films voor zichzelf en het gezin .
Werk

als u kinderen in uw huishouden hebben , is het waarschijnlijk dat ze gebruik maken van de computer thuis als een research tool en voor het voltooien van schooltaken . Ook kunnen volwassenen ook de computer gebruiken om werk volbracht . Een drukke ouder kan de computer gebruiken om de eisen van een op afstand diploma te voltooien , terwijl een ander kan het gebruiken op avonden en in het weekend om vooruit te komen op het werk voor zijn baan .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Problemen met PCMCIA Wireless …
·Hoe naar Home Networks Openen 
·Hoe maak je inschakelen van ee…
·Hoe je DSL Setup 
·Hoe maak je afdrukken op een d…
·Hoe maak je een Password Reset…
·Hoe maak je een gebruikerswach…
·De beste Doorvoermethode tusse…
·Hoe het opzetten van een Patch…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een Belkin Range Extender 
·Hoe het opzetten van virtuele netwerken 
·De voordelen van FiOS 
·Hoe maak je een Cisco Network Admission …
·Hoe kan ik meerdere Oracle Luisteraars i…
·Hoe een RJ45 Make 4 - Way Modulaire spli…
·How to Set Up een draadloze internetverb…
·De voordelen van een VLAN 
·Hoe kan ik een iBurst USB-modem instelle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com