Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De beste Doorvoermethode tussen Windows XP-computers
Of je upgrade van de ene computer naar de andere , of gewoon wat bestanden wilt gebruiken op een andere computer , kan er een tijd komen dat u gegevens wilt uitwisselen tussen twee computersystemen . Er zijn verschillende manieren om dit te doen , wat meer tijd in beslag of gevorderd dan anderen . Maar als je twee computers met Windows XP , zijn er twee methoden die opvallen boven anderen als effectiever maakt niet uit wat voor soort data -overdracht je na . Bestanden en instellingen overzetten Utility

Als je beide computers met Windows XP , kunt u ervoor kiezen om de ingebouwde Bestanden en instellingen overzetten gebruiken . Dit hulpprogramma wordt geleverd op alle machines met Windows XP en zijn te vinden in het menu Start onder het tabblad " System Tools" . Dit hulpprogramma , wanneer gelanceerd , zal u vragen om alle bestanden en programma-instellingen die u wilt overbrengen naar de andere computer te selecteren . Dit is vooral handig als u de instellingen voor individuele programma's die u tweaken geweest en het gebruik voor bepaalde tijd migreren . Terwijl je zult nog steeds de programma's zelf te installeren op de andere computer als ze niet al zijn geïnstalleerd , worden de instellingen automatisch worden overgebracht , samen met alle bestanden die u kiest . Zodra u alles wat u wilt overzetten te selecteren , zal het hulpprogramma automatisch te compileren in een bestand voor u om dan op een extern opslagapparaat van uw keuze . U kunt deze op een cd te branden of zet het op een externe harde schijf of flash drive . Als het is klein genoeg is , kunt u zelfs e-mail naar jezelf. In ieder geval moet u in staat zijn om het te krijgen op de andere computer op een bepaalde manier . Op dat tweede computer , voert u het hulpprogramma overdracht , en deze keer selecteert u de optie om bestanden die zijn overgedragen halen . Het zal dan vragen naar de locatie van het bestand dat u zojuist hebt gecompileerd . Zoek en selecteer deze , vanaf een cd of een opslagmedium van uw keuze , en het hulpprogramma zal automatisch decomprimeren en herverdeling van de bestanden en instellingen naar de juiste locatie op de nieuwe computer .
Crossover Cable < br >

Als u niet beschikt over een vorm van externe opslag gebruik te maken van de bestanden en instellingen overzetten nut te maken , kunt u in plaats daarvan kopen en het opzetten van een netwerk - crossover-kabel . Met deze kabel kunt u direct de twee computers en bestanden koppelen van de ene naar de andere , net zoals u bestanden van de ene map naar de andere zou verhuizen . De crossover-kabel wordt aangesloten op de Ethernet-poorten op elke computer , maar is speciaal ontworpen niet voor netwerkverbindingen , maar voor computer - naar-computer -verbindingen . U kunt de crossover -kabel bij de meeste elektronica en computer - onderdelen retailers . De setup voor deze methode is iets ingewikkelder dan voor de bestandsoverdracht nut . Met de crossover -kabel aangesloten op elke computer , moet u de toegewezen werkgroep naam van de eerste computer te vinden . Om dit te doen , klik met de rechtermuisknop op het pictogram " My Computer " en selecteer "Eigenschappen . " Dan gaat u naar het tabblad "Computer Name" , en noteer de naam van de werkgroep . Op de tweede computer , ga naar deze zelfde venster , en onder dat tabblad dezelfde " Computer Name" , klik op de " Naam wijzigen " knop en typ de naam van de werkgroep van de eerste computer . U moet nu het delen inschakelen op alle mappen van de eerste computer die u wilt in staat zijn om toegang te krijgen op de andere computer . Dit is nodig om bestanden uit deze mappen op de aangesloten computer . Je kan stellen verdeling van een map door met de rechtermuisknop te klikken op de naam van de map , "Eigenschappen " te selecteren en dan op het tabblad "Delen" en het vakje dat zegt " Enable sharing op dit netwerk . " Eens sharing is ingeschakeld op de gewenste mappen , ga terug naar de computer die u wilt overzetten van bestanden naar en onder het menu Start , open " My Network Places " en klik op "View workgroup computers . " Dit zal u toelaten om alle mappen die u aanstaat delen op bekijken en zal ook laat u bestanden uit deze mappen naar de andere computer bij relatief hoge snelheden te slepen . De setup is tijdrovend , maar de vrijheid om bestanden die het biedt te delen is de moeite waard op het einde .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik delen Mappen en bes…
·Patch Panel bedradingsrichtlij…
·Hoe je D - Link DSL- G604T Con…
·Hoe te Vs Bridge . Deel een PS…
·Hoe maak je een bladeserver Zo…
·Hoe Set Up Charter Internet 
·Wat is een Bridge Network ? 
·Hoe kan ik Maak een Domain Con…
·Wat is het intranet ? 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe te installeren Wireless in een Hotel…
·Hoe je bestanden met behulp van een USB …
·Hoe kan ik een Linksys Wireless router c…
·Verbinding maken met een andere Vista- c…
·Hoe te CentOS gebruiken om Set Up SVN en…
·Hoe om te bepalen Als een Remote PC is a…
·De optimale MTU Size voor de Ethernet 
·Hoe maak je een AirPort Extreme een kabe…
·Hoe te Glasvezelkabel beëindigen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com