Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Draadloze Ad Hoc Network Security
Draadloos ad-hoc -netwerken te maken van bestanden en printers eenvoudig delen omdat er geen infrastructuur hardware nodig is . Het opzetten van een draadloos ad hoc netwerk moet door twee of meer computers met wireless netwerk interfaces en bijpassende draadloze netwerkconfiguraties . Natuurlijk , deze eenvoud draagt ​​ook het gemak waarmee een hacker kan breken in een ad hoc netwerk . U moet zich bewust zijn van de maatregelen die u kunt nemen om een draadloos ad hoc netwerk omgeving te beveiligen . Draadloze encryptie protocollen

meeste draadloze routers en interfaces
hebben WEP , WPA en WPA2 protocollen beschikbaar voor encryptie . WEP ( Wired Gelijkwaardigheid Protocol ) is de zwakste van de drie , zoals het meestal ondersteunt alleen een 40 - bits sleutel lengte . Als uw apparatuur ondersteunt WPA of WPA2 ( Wi - Fi Protected Access ) , implementeren een van de gebruikers van de maximale lengte van de sleutel wordt ondersteund door uw hardware en software . Stel een encryptiesleutel wachtwoord dat zal niet makkelijk te raden , maar je kunt onthouden .
Broadcast SSID

De Service Set Identifier ( SSID ) is de uitzending naam van uw draadloze netwerk dat wordt gezien door andere draadloze computers . In een ad-hoc -netwerk , moet u een naam toewijzen aan uw netwerk en u moet noem maar iets duister , in plaats van je achternaam . Een andere veiligheidsmaatregel is het uitschakelen van SSID broadcast helemaal. Uw netwerk is nog steeds beschikbaar , maar zwerven hackers kunnen de naam , waardoor het veel moeilijker voor hen om uw netwerk aan te vallen maakt niet zien .
Ad Hoc Network Security Risico's

Ad hoc draadloze netwerken zijn slechts iets minder veilig dan de infrastructuur draadloze netwerken en dus onderworpen zijn aan dezelfde risico's . Oorlog chauffeurs zijn mensen die rondrijden met hun laptops op zoek naar draadloze netwerk SSID's die potentiële hacking doelwitten vertegenwoordigen . Uw buurman verdacht uitziende tiener en zijn vrienden kunnen ook gevaarlijk zijn , omdat ze weten dat je naam en eventueel zelfs uw netwerkconfiguratie , waardevolle kennis wanneer je probeert in te breken in iemands netwerk . Deze afluisteraars kunnen loeren op uw netwerk en mogelijk data ruiken van de lucht en analyseren , in de hoop om informatie waarvan zij kunnen profiteren .
Reizen Veiligheid

Als je hebben een ad -hoc -netwerk op uw computer , moet u deze uitschakelen voordat de tijd doorbrengen in een vliegtuig met je laptop . Jouw ad hoc SSID , als je het in de broadcast -modus hebben verlaten , is nog steeds weg uitzendt en elke andere passagier kan uw netwerk zien en mogelijk krijgen tot uw gegevens met een van de verschillende netwerk- spionage gereedschappen . De eenvoudigste manier om dit te behandelen is om het ad hoc -netwerk van uw machine , die u gemakkelijk kunt later opnieuw verwijderen . Hoewel het misschien een beetje meer moeite om dit te doen , is het niet de aanpak van de problemen die je tegenkomt als uw gegevens wordt gestolen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Draadloos Internet werkt b…
·Welk type van de PCMCIA- kaart…
·Voordelen & Nadelen van draadl…
·Homemade Wi - Fi -antenne Dire…
·Bluetooth Routing & Piconet 
·Hoe te Connect Meerdere laptop…
·Hoe je Short Notes & Uitdrukki…
·Tutorial over het opzetten van…
·Hoe het opzetten van WiFi op e…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Sprint Overdrive Pros & Cons 
·Vergelijk een kabelmodem een T1 
·Hoe te Bluetooth installeren op een Tosh…
·Fiber Optic Cable Backbone Sterkte Speci…
·Hoe het opzetten van SonicWALL TZ 180 
·Hoe te stoppen met Facebook Van Posting …
·Hoe kan ik mijn favorieten Transfer naar…
·Hoe te Packet Loss Bereken 
·Domeinen Vs . Werkgroepen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com