Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Voordelen & Nadelen van draadloos internet connectiviteit
Wireless - gebaseerde netwerken vaakst gebruiken 2,4 Ghz - band technologie die gebruikers in staat stelt om een ​​breed scala van Wi - Fi-apparaten aansluiten . Deze draadloze lokale netwerken of WLAN's , zijn vaak opgezet door thuis-en zakelijke gebruikers met WiFi uitgeruste routers . Dit maakt niet alleen een enkele verbinding te worden gedeeld door meerdere gebruikers , maar het zendt ook het internet signaal naar alle apparaten binnen het bereik met passende veiligheidsmachtiging . Bovendien , draadloze internetverbinding is beschikbaar in een verscheidenheid van gebieden genaamd " Hot Spots ". Veel van deze toegangspunten worden in openbare plaatsen en bieden gratis internet service . Going Wireless

Gebruikers
dat draadloze netwerk toegang willen hebben behoefte aan een apparaat met een ingebouwde draadloze netwerkkaart . Als er geen bestaat , moeten gebruikers installeren een add - on om hun apparaat Wi - Fi geschikt te maken . Ongeacht het type ( computer , smartphone of gaming console ) , kan elk draadloos - enabled apparaat worden aangesloten op een compatibele draadloze toegangspunt . Het access point fungeert als netwerkserver en zorgen voor Internet connectiviteit voor meerdere apparaten tegelijk .
Network Security

beveiligingssysteem van een netwerk moeten worden opgezet op de hostcomputer of router . De instellingen worden dan gespiegeld op de cliëntmachine zodat het kan aansluiten . Een zekerheid wachtwoord waarmee wordt ongeautoriseerde toegang tot uw draadloze netwerk te beperken , en te voorkomen dat iedereen potentieel het bekijken of downloaden van gegevens van uw computer ( s ) .
Voordelen

het belangrijkste voordeel van draadloos internet connectiviteit is de mogelijkheid om verbonden te blijven en hebben toegang tot e - mail vrijwel overal . Wi- Fi- hotspots en 3G mobiele netwerken te combineren tot een groot dekkingsgebied in de meeste grote steden bieden , waardoor het handig om in contact te blijven en hebben het Web enorme middelen en de inhoud tot je beschikking . De technologie zelf is ook erg snel , zodat gebruikers met een relatief snelle verbinding .
Nadelen

Terwijl in staat om breedband- inhoud , Wi - Fi-netwerken te leveren zijn meestal niet zo snel als bekabelde systemen , en zal zo lijden afsluitingen . Dit kan door interferentie afkomstig van naburige netwerken , of zelfs andere 2,4 Ghz inrichtingen zoals draadloze telefoons . Daarnaast , Wi - Fi heeft een zeer beperkt bereik , hoe verder weg van het toegangspunt dat u bent , hoe zwakker en langzamer de verbinding wordt . Uiteindelijk zal het signaal niet meer voldoende zijn en de verbinding zal dalen . Ook klaar zijn voor trager dan normale snelheden wanneer in grote openbare plaatsen zoals luchthavens of winkelcentra , waar sprake kan zijn tientallen gebruikers alle delen van een verbinding .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat doet DSR voor? 
·Hoe kan ik een HP5500 printer …
·Hoe je internet delen via een …
·Hoe maak je een draadloze USB-…
·Toegang krijgen tot een Mac Vi…
·Hoe je eigen Internet satellie…
·Wat Wireless Protocol is het m…
·Als een draadloze verbinding i…
·Wat is een WAP -apparaat ? 
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
  Netwerken Articles
·Hoe lang kun je gebruiken Sling Player O…
·Definitie van Virtual Private Network Mo…
·FTAM Protocollen 
·Hoe vind ik het IP- adres Als ik het MAC…
·Hoe maak je een Ethernet -kabel lopen do…
·Hoe te verbergen SSID op een Linksys Rou…
·Hoe maak je een firewall op 2Wire Stop 
·Vermogen ISO Tutorial 
·Definitie van een Ethernet Switch 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com