Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat doet DSR voor?
DSR staat voor Dynamic Source Routing en de DSR -protocol is een set van formele regels die specifiek ontworpen voor gebruik in ad-hoc draadloze netwerken . Ad- hoc draadloze netwerken zijn die waarin draadloze apparaten rechtstreeks met elkaar communiceren en niet relais op reeds bestaande netwerkinfrastructuur , zoals draadloze toegangspunten . Knooppunten netwerk

Met DSR , elke adresseerbare apparaat , of knooppunt , dynamisch ontdekt een bron route over meerdere point - to-point -uitzendingen , of hop , naar elke bestemming op het draadloze netwerk . Het netwerk nodes meewerken , door toezending eenheden van de gegevens , die bekend staat als pakketjes , van het ene knooppunt naar het volgende , zodat zelfs knooppunten die niet direct in draadloze transmissie bereik van elkaar kunnen communiceren via meerdere hops .

topologie

de fysieke indeling , of topologie , van ad-hoc draadloze netwerken verandert vaak snel als knooppunten lid te worden of het netwerk verlaten . Het aantal of de volgorde van de hop tussen een knooppunt en ander kunnen veranderen op elk gewenst moment - zo kan transmissie omstandigheden , zoals interferentie - maar alle routing wordt automatisch bepaald en onderhouden door de DSR protocol
.
route Discovery & route onderhoud

De DSR -protocol maakt gebruik van twee mechanismen , die bekend staat als route ontdekking en route onderhoud , die samenwerken om ontdekking en het onderhoud van de bron routes mogelijk over een ad hoc -netwerk . Als een netwerkknooppunt wil een pakket naar de andere en niet reeds een route naar de bestemming te kennen , gebruikt routevinding . Als het netwerkknooppunt reeds een route naar de bestemming kent , kan het onderhoud route om te bepalen of de netwerktopologie veranderd - als een van de banden die vormen de route naar de bestemming is vastgesteld , bijvoorbeeld - zoals dat de route is niet meer geldig . Beide mechanismen werken volledig op de vraag , zodat het routeren van pakketten alleen worden verzonden over het netwerk als DSR nodig heeft om te reageren op veranderingen in de routes die momenteel in gebruik .
Pros & Cons

Het belangrijkste voordeel is dat DSR routes alleen gehandhaafd tussen knooppunten die moeten communiceren , welke route onderhoud kosten vermindert . Tussenliggende knooppunten langs een route kan handhaven klein, snel geheugen , of caches , van vaak gebruikte routes , die overhead verder te verminderen en kunnen meerdere routes opleveren om een bestemming uit slechts een enkele route ontdekking . Aan de andere kant , elk datapakket verzonden met het DSR -protocol bevat de complete , geordende lijst van de knooppunten waarlangs het pakket moet passeren in zijn kop , dus , hoe langer de route over het netwerk , hoe groter het pakketje grootte.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·How to Set Up een draadloze in…
·Wat is SMC Wireless ? 
·How to Set Up een NetGear Pass…
·Hoe maak je verbinding een Net…
·Hoe te Cluster Een ad-hocnetwe…
·Hoe het opzetten van een Dell …
·Hoe maak je een Bluetooth uits…
·De voordelen van Wireless Mesh…
·Hoe te Aircrack gebruiken op L…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken Ad Hoc Wireless 
·Hoe Vergelijk DNS resolvers in het Wild 
·Hoe te herstellen mijn Comcast Router 
·Hoe om te negeren op Facebook 
·Hoe kan ik een Linksys Modem Reset afsta…
·Hoe maak je een Home Computer & Laptop N…
·Hoe je Voeg mijn eigen sjabloon te Freew…
·Wat Is Twitteren op het internet ? 
·Hoe het opzetten van een FTP-server at H…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com