Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Waarom wordt mijn netbook loskoppelen van mijn draadloze router ?
Draadloze netwerken bieden vrijheid en het gemak dan bekabelde netwerken ten koste van de betrouwbaarheid . Draagbare computers , zoals netbooks , kunnen automatisch hun draadloze verbinding uit te schakelen om energie te besparen . Draadloze apparaten verwarren soms de routers die zijn aangesloten op wanneer ze naar het netwerkgebied slapen of te verlaten . Correct configureren van uw router en uw netbook is van vitaal belang voor een gezonde draadloze verbinding . Netbook Draadloze instellingen

Uw netbook kan stilgelegd haar draadloze verbinding wanneer de verbinding niet actief is op de batterij van de netbook uit te breiden . Als uw netbook niet aansluit op uw thuisnetwerk , kunt u voorkomen dat het afsluiten van de draadloze verbinding . Rechtermuisknop op uw draadloze adapter in de lijst van draadloze verbindingen van uw computer en klik op "Eigenschappen . " Deze lijst is toegankelijk via het Netwerkcentrum in de computer Configuratiescherm. Klik op "Configure " en selecteer het tabblad " Energiebeheer " . Verwijder het vinkje " Laat de computer op Uitschakelen dit apparaat naar Power Save " en klik op " OK . "
Draadloze signaal

Interferentie , afstand en obstakels voor het signaal van uw draadloze router kan voorkomen dat uw netbook communiceren met uw router . Interferentie kan worden veroorzaakt door nabijgelegen draadloze netwerken of andere apparaten , zoals draadloze thuis telefoons of magnetrons . Als uw netbook kan andere draadloze netwerken , inloggen in het configuratieprogramma van uw router en zet deze uit te zenden op een ander kanaal en met een andere naam dan de andere netwerken in de omgeving . Raadpleeg de handleiding van uw router voor meer informatie over het verbinden met het configuratieprogramma van uw router . Als uw netbook toont een zwak signaal , het installeren van een Wi - Fi-signaal extender om het bereik en de kracht van uw draadloze network.You verbeteren kan ook uw router dichter naar de locatie waar u uw netbook gebruiken .
< Br >
IP- adres configureren

Uw router wijst automatisch elke computer die verbinding maakt met een IP-adres . Elke computer moet een eigen IP- adres hebben om een conflict te vermijden . Als uw netbook verbreekt de verbinding met uw draadloze router , kan de router proberen om het IP-adres van uw netbook toewijzen aan een andere computer . Wanneer uw netbook probeert opnieuw verbinding te maken , zal het conflict met de andere computer . Maak verbinding met het configuratieprogramma van uw router en het configureren van een statisch IP-adres voor uw netbook om IP -adres conflicten te vermijden .
's En firmware

Hardware Fabrikanten regelmatig bijgewerkte drivers en firmware vrijgeven om hun apparaten up-to- date en compatibel met andere hardware . Draadloze adapter bestuurder uw netbook kan invloed hebben op de mogelijkheid van uw netbook verbinding maken met draadloze netwerken . Bezoek de website van uw netbook fabrikant om de nieuwste netwerk- driver downloaden en installeren voor uw netbook . Verouderde router firmware kan voorkomen dat apparaten verbinding maken met de router foutloos . Log in op configuratieprogramma van uw router te updaten naar de nieuwste firmware .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een wachtwoord op d…
·Hoe te Turn op mijn draadloos …
·Hoe te Gebouw - To - gebouw Dr…
·Hoe te vervangen een Wireless …
·Zou een Wireless USB Werk op e…
·Hoe je eigen Internet satellie…
·Hoe maak je een WRT300N draadl…
·Hoe kan ik een NetGear Wireles…
·Moet ik gebruiken WEP -of WPA …
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een website met WordPress ma…
·Hoe krijg ik internet van een satelliet …
·Belang van draadloze beveiliging 
·Wat is Voice Over IP ? 
·Wat is VSAT technologie ? 
·Hoe kan ik Mute Mijn Modem 
·De voordelen van het opzetten van een ne…
·Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
·Hoe kan ik een Netgear WG302 Wireless Ac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com