Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Als een draadloze verbinding is Sterk , Why Does de Internet Time Out ?
Zelfs als je Wi - Fi-verbinding kracht is erg sterk , je nog steeds de kans op het hebben van een Internet -out met een service verzoek draaien . Terwijl de Wi - Fi-verbinding is geen problemen veroorzaken , het is niet het enige apparaat dat een internet- data-overdracht verzoek heeft om door te gaan wanneer het krijgen van het ene punt naar het andere . Als je een sterke Wi - Fi-verbinding en krijgen verschillende time-outs bij het gebruik van het internet , is de kans groot dat er een probleem ergens anders . Wi- Fi en Netwerk

uw Wi - Fi-verbinding is de eerste brug tussen uw computer en de rest van het internet . Wi- Fi- signaalsterkte tarieven van de verbinding tussen de computer of andere internet -ready toestel en de draadloze router . De volgende stap is de verbinding met de modem die verbinding maakt met de Internet service provider , die de verbinding met de rest van het Internet handgrepen. Een sterke Wi - Fi-verbinding betekent dat er waarschijnlijk geen probleem op de dienst flow vóór de modem . U kunt de standaardinstellingen herstellen of te herstellen op de router om het oplossen van het feit dat de oorzaak van het probleem . U kunt timeouts over uw eigen Wi - Fi door het downloaden of uploaden van de maximale hoeveelheid gegevens die uw internetverbinding kan verwerken op elk gewenst moment . Deze time-outs zal verdwijnen als de bandbreedte - capaciteit downloaden of uploaden is gestopt .
Internet Service Disruption

Internet storing is een veel voorkomende oorzaak van Internet time-outs . De internet service provider verzorgt de netwerkinfrastructuur die uw modem verbindt met de rest van het internet . Het is mogelijk dat de time-outs worden veroorzaakt door een instabiele internetverbinding of een overbelasting van de diensten van de dienstverlener . Als de verbinding lijkt timeouts voor elke site tegelijkertijd ten eenmaal per dag is waarschijnlijk een dienst overbelasting veroorzaakt door meer mensen gebruik van de dienst dan het aankan . Als de time-outs optreden op willekeurige tijden om alle sites , is de kans groot dat het een onderbreking van de dienstverlening : het internet is down
Server Timeout

Soms de website of . dienst die u probeert verbinding te maken via het internet heeft een fout . Dit leidt tot een server time-out waar uw internet - enabled apparaat wacht op de server aan de andere kant van het internet om te reageren op een verzoek en krijgt niets terug . Deze kunnen worden veroorzaakt door een overbelasting van gebruikers die proberen om een ​​bepaalde dienst op een tijdstip of een technisch probleem op de server - side . Server time-outs worden vaak snel opgelost en niet regelmatig voordoen .
Bad HTTP Oproepen

Timeouts
die worden opgelost door het raken vernieuwen en het hebben van de pagina te laden perfect worden vaak veroorzaakt door informatie te verdwalen op zijn weg over het internet . Wanneer u een verzoek om een ​​website , de computer maakt wat heet een HTTP-verzoek geroepen om host server van de site naar een bepaalde pagina te laden . Dat verzoek kan gaan door verschillende gateway servers , die allemaal kunnen hebben een fout die het verzoek daalt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Gateway Vs . Router 
·Hoe de WEP configureren voor d…
·Hoe Gebruik een Wireless G Rou…
·Hoe maak je een draadloze hots…
·Hoe te converteren naar Wired …
·Wat zijn de normen van WLAN , …
·De drie elementen van de IEEE …
·Verbinding maken met het inter…
·Het vergelijken van draadloze …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Domain User Account Wach…
·Hoe het opzetten van een Internet Teleph…
·Hoe weet ik welke firmware mijn Linkstat…
·Hoe maak je een Belkin draadloze netwerk…
·Hoe het opzetten van een DI - 524 Router…
·Hoeveel MBP's is een snelle internetverb…
·Hoe kan ik een Linksys router te werken …
·Hoe maak je een Administrator -account t…
·Hoe te installeren Cat6 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com