Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een draadloze router repeater gebruiken
Een draadloze router wordt gebruikt om veel verschillende apparaten , zoals computers of zelfs printers , aansluiten op dezelfde internetverbinding, zodat ze allemaal kunnen toegang krijgen tot websites en bestanden delen samen . Afhankelijk van de grootte van uw thuis-of kantoornetwerk , kunt u netwerkapparaten die zijn gelegen langs normale bereik van de draadloze router . Als u al een tweede draadloze router , en willen niet een aparte repeater te kopen , kunt u de instellingen van de router te veranderen om het te gebruiken als een herhalende apparaat, dat het bereik van uw netwerk strekt . Wat je nodig hebt
Draadloze router met installatieschijf
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 van de draadloze router in tussen de twee verschillende segmenten van uw netwerk en sluit de AC adapter in een stopcontact . Neem de software schijf die bij de router is geleverd , en steek deze in het cd-station van een van de computers op het netwerk , dat zich binnen het bereik van de router , en heeft al een draadloze netwerkkaart is geïnstalleerd . Volg de instructies op het scherm om de software van de router te installeren . Kopen van 2

Open een webbrowser op de computer , zodra de software-installatie is voltooid . Klik op het adres werkbalk aan de bovenkant van het venster en typ het IP -adres " 192.168.0.1 " en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord om configuratielogboek van de router in het scherm .
< br >

Type 3 het woord " admin " in de gebruikersnaam tekstvak , als je nog niet hebt veranderd de gebruikersnaam , en dan laat het wachtwoord veld leeg . Klik op de ' Inloggen ' knop om het menu van de draadloze router -configuratie openen . Klik op de " Basic Settings " tabblad en klik vervolgens op het "IP-adres " tekstvak .
4

Verander het laatste getal in het IP-adres aan een getal dat groter is dan het aantal computers en andere netwerkapparatuur in het netwerk , zoals " 20 " als er slechts 15 computers en printers op het netwerk . Scroll naar beneden naar de " DNS " rubriek , en klikt u op de radio vak " DNS forwarding uitschakelen " .
5

Klik op het tabblad ' Geavanceerde instellingen " , en ga naar de rubriek bestempeld als " DHCP . " Klik op de radio vakje gemarkeerd als " Disable . " Vind de tekstvakken onder de " Port Forwarding " post, en verwijder een van de IP-adressen die daar vermeld . Ga naar het tabblad " Firewall " en klik op de " Disable " in.
6

Ga naar het tabblad " Wireless Settings " , en klik op de " Gateway " radio doos . Terug te keren naar het hoofdmenu , en klik op de "Save Settings " knop . Sluiting van de web browser om te eindigen het wijzigen van de instellingen van uw draadloze router om het te gebruiken als een repeater .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe de Admin Password Reset op…
·Het veranderen van kanalen op …
·Hoe kan ik een oude MacBook Pr…
·Aangesloten op een draadloze r…
·Hoe kan ik een wachtwoord op e…
·Hoe je SSID & WEP Creëren 
·Hoe kan ik een SSID op een Lin…
·Hoe de draadloze instellingen …
·Hoe Get Free Hi-Speed ​​Intern…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
·Hoe Reverse DNS Lookup Verander 
·Hoe te herstellen Mijn Gebruikersnaam en…
·Hoe je Server Downtime verminderen 
·Hoe te verbinden Airtel internet voor ee…
·Hoe het opzetten van een In- House LAN N…
·Hoe te verbinden van een Mac naar een pc…
·Wat is een USB Audio Device ? 
·Hoe kunnen mensen zien je bestanden als …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com