Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De voordelen & nadelen van WiFi
Draadloze netwerken zijn een enorme zegen voor de netwerkconnectiviteit industrie , in het bedrijfsleven en de thuismarkten . Wi - Fi , de bijnaam bedacht door een marketing bedrijf , is overal . Restaurants , universiteiten , kerken en zelfs hele steden bieden gratis Wi - Fi- toegang voor iedereen die verbinding kan maken met hun draadloze computer-apparaat . Hoewel dit altijd - aanwezige beschikbaarheid van het netwerk connectiviteit heeft voordelen , is het belangrijk om te weten dat er ook een aantal nadelen . Mobile Computing

draadloze computer
heeft geleid tot een mobiliteit die traditionele grenzen overstijgt . Computers uitgerust met breedband kaarten verbinding met het internet vanaf vrijwel elke locatie . Smartphone-technologie vergemakkelijkt verbinding met het internet , en van daar naar een zakelijke computer in het kantoor of een desktop thuis . Deze stap in de richting van de mobiliteit heeft ook een enorme markt voor mobiele toepassingen die variëren van ernstige apps zoals mobiel bankieren , om niet-zo - serieuze apps die zijn gewoon voor de lol .
Flexible Computing

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van Wi - Fi
is de flexibiliteit die het biedt . Een kantoor met een Wi - Fi-netwerk niet hoeft te maken over waar een netwerk aansluiting en kabel vinden . Iedereen kan gewoon ontmoeten in een vergaderruimte , verbinding maken met het draadloze netwerk en krijg productief . Thuis kan familieleden ontspannen op de bank of ga naar hun kamers en nog steeds op het internet , waardoor een niveau van harmonie of in ieder geval de afwezigheid van conflict .
Low Cost of implementatie

Draadloze netwerken , natuurlijk , niet de bedrading netwerk vereisen . De bekabeling infrastructuur voor een kantoor goed is voor een aanzienlijk deel van de totale kosten van de uitvoering van het netwerk . Als er geen draden die kosten gaat weg . Om dezelfde reden is het ook gemakkelijker en minder duur om een ​​draadloos netwerk groeien .
Efficiency

ad hoc netwerken
, een functie van draadloze netwerken , kan de constructie en deconstructie van een netwerk binnen een paar minuten . Dit vermogen om snel verbinding zorgt voor samenwerking, die moeilijk te bereiken zonder Wi - Fi-technologie zou zijn . Studenten werken aan projecten , ingenieurs bouwen van gebouwen of gezondheidswerkers, het redden van levens alles kunt aansluiten en snel en efficiënt samen te werken met behulp van Wi - Fi-technologie .
Zwakke Veiligheid

Een groot nadeel van Wi - Fi gaat beveiliging . Per definitie zijn gratis WiFi -hotspots niet beveiligd . Deze open netwerken trekken hackers die uitzenden met hun eigen netwerk id , zeer vergelijkbaar met die van de bijzondere inrichting . Vele malen klanten te verbinden naar de hacker het netwerk -ID en het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal . Draadloos netwerk kan worden beveiligd voor woningen en kantoren , maar het vergt wel wat werk en enige expertise , maar je moet nooit vertrouwelijke zaken te doen op een gratis Wi - Fi-netwerk .
Interferentie
< br >

WiFi werkt in de 2,4 GHz frequentie , samen met draadloze telefoons , magnetrons en zelfs babyfoons . Vele malen deze apparaten interfereren met het draadloze signaal en veroorzaken problemen met het netwerk . De werkelijke schade kan onmiddellijk worden opgemerkt met gedegradeerde netwerkprestaties , of veel later wanneer je ontdekt dat een bestand is beschadigd .
Limited Range

Wi - Fi-netwerken
hebben beperkt bereik , met name in gebouwen . In een kantoorgebouw of thuis heeft het signaal een bereik van ongeveer honderd en vijftig meter . Buiten, waar er geen muren , het signaal kan voor zover een paar honderd meter te reizen . Je moet het draadloze toegangspunt plaatsen op een locatie die centraal staat , zodat alle computers kan hechten aan het netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Zelfgemaakte Draadloze Antenne…
·Hoe te configureren met een Wi…
·Het nadeel van Wireless 
·Hoe het opzetten van een WiFi-…
·Nadelen Met Wi - Fi Frequentie…
·Hoe te Bruggen maken naar Draa…
·Hoe maak je een sterkere Inter…
·Hoe Vergelijk Wireless Broadba…
·Hoe maak ik een netwerk tussen…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Over Computer Hacking 
·Hoe te traceroutes begrijpen 
·Webmaster Proxy Gereedschap 
·Kan een FireWire- schijf worden aangeslo…
·Hoe te verwijderen LogMeIn op DSP 
·Definitie van een Full - duplex transmis…
·Verschillende hoog niveau programmeertal…
·Soorten High Speed ​​Internet Access 
·Hoe te testen een VoIP- Line 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com