Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Over Computer Hacking
" Hacking " is een term die wordt gebruikt om de praktijk van het maken van veranderingen in de software en /of hardware van een computersysteem om bepaalde doeleinden te vervullen naast degenen die bedoeld waren door de maker of eigenaar beschrijven . Mensen die zich met dergelijke activiteiten staan ​​bekend als computer hackers . Vele malen hackers hacken van een computer om waardevolle en vertrouwelijke informatie te stelen . Om een computersysteem tegen hacken , verschillende afweermechanismen ontwikkeld , zoals firewalls . Functies

Veel hackers
zijn technologie buffs die genieten van het leren over nieuwe computersystemen en software en overwegen hacken een kunstvorm . Veel organisaties daadwerkelijk huren hackers om zwakke beveiliging punten vinden in hun systemen . Deze hackers helpen om identiteitsdiefstal en andere vormen van computer - gerelateerde misdaden te onderzoeken . De termen " hack " en " hackers " hebben genomen op een negatieve connotatie in de afgelopen decennia , maar hackers oorspronkelijk waren gewoon zeer creatief computerprogrammeurs die speciale computer code kan schrijven naar verschillende programmeertalen lacunes en problemen op te lossen .

Geschiedenis

een bepaalde subset van vroege computerprogrammeurs had een talent voor het identificeren van manieren waarop ze konden de meeste uit hun computersystemen te maken . Deze programmeurs kwam met snelkoppelingen die hielp hen wijzigen en verbeteren van het functioneren van hun systemen . Deze snelkoppelingen stonden bekend als " hacks . " Maar door de jaren 1980 , de term " hacker " werd op grote schaal betrokken bij de media met computercriminaliteit , en dus de term geplakt, hoewel echte hackers zijn niet in crimineel gedrag , maar zijn gewoon computer experts .

soorten

Computerinbraak
is ingedeeld in verschillende types op basis van de hackers en hun ervaring en motieven . " White hat " hackers hebben een edel motief : hun doel is om organisaties te helpen verbeteren van hun computersystemen en netwerken op het gebied van beveiliging . " Black hat " hackers worden beschouwd als piraten , ze breken in computersystemen en -netwerken en stelen waardevolle informatie , of gewoon grote schade aanrichten voor de lol . Deze zijn verscheiden als " script kiddies ", " crackers " of " carders . " De term " hacktivisten " - een combinatie van " hacker " en " activist " --- verwijst naar hackers die ideologische motieven hebben voor hun acties , zoals dierenmishandeling hackers inbreken in een cosmetica- onderzoekslaboratorium van computers om gegevens te stelen of te wijzigen op dierproeven .
technieken

computer hackers
gebruiken verschillende technieken voor het hacken van een computer systeem . De meest gebruikte methode scannen . Hackers maken tools die in staat automatisch te scannen computersystemen voor eventuele hiaten in de beveiliging zijn , gebruik dan een open venster - net als degene die u gebruikt om dit artikel te lezen - op een computer in te voeren . Deze gereedschappen worden geleverd met instructies en worden vaak online geplaatst , en alle gemiddelde computer gebruiker kan ze gebruiken voor het hacken van een computer . Hackers malware ook gebruiken om toegang te krijgen tot systemen . Dit zijn programma's ontworpen voor het vastleggen van belangrijke informatie, zoals zoals login -ID's en wachtwoorden van een computer .
Preventie /Solution

De beste bescherming tegen " black hat " hackers en de diverse " crackers " die er is om gewoon de computer uitschakelt wanneer deze niet in gebruik is . Iedereen, van de individuele gebruiker voor een groot bedrijf moet een back- up van alle gegevens op een regelmatige basis - een keer per dag is ideaal - en moeten alle firewall logs , welke record iedereen die probeert om toegang te krijgen tot de computer , op een cd of dvd in het geval kopiëren een onderzoek volgt. Omdat kwaadwillende hackers geen rust , geen van beide moet u wanneer het proberen om uw waardevolle data te beschermen . Het wordt sterk aanbevolen om eventuele firewalls en antivirus -pakketten op regelmatige basis bij te werken .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je een SSH -server in…
·Cybernet Veiligheid 
·Hoe het nu Two - Factor Authen…
·Hoe te blokkeren Het downloade…
·Hoe Zet een uitzondering op ee…
·IP Telefonie Veiligheid Risico…
·EAP -verificatiemethoden 
·Hoe je uitschakelen van de AVG…
·Hoe het opzetten van een Rever…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Over draadloze routers 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
  Netwerken Articles
·Hoe je VoIP onderscheppen Met Vonage 
·Hoe maak je Stuur een fax vanaf een comp…
·Hoe Security Toevoegen aan draadloze rou…
·Hoe het opzetten van een delegatie in OC…
·Kan de Belkin F5D9230 - 4 V3 Gebruik And…
·Data & Network Communication Technology 
·Mobiliteitsmanagement Protocollen 
·Korte beschrijving van de Thin Client 
·Hoe krijg ik toegang tot een router wann…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com