Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Het nadeel van Wireless
Draadloze overdracht van digitale gegevens met behulp van radiofrequentie . Het voordeel is dat je krijgt om je leven te delen met iedereen op Facebook . Het nadeel is iedereen met een pc in bereik kan ook zijn leven op Facebook delen - met behulp van uw dubbeltje . Draadloos , zij het internet pc , tablet of mobiele telefoon , is allemaal gerund door een netwerk . Terwijl het netwerk is beveiligd , kan het apparaat niet . Het gemak van de vrijheid heeft een prijs . Beveiligingsupdate voor

Informatie
wordt draadloos verzonden in kleine pakketjes . Het verzenden en ontvangen van de toren maakt gebruik van een aanzienlijke hoeveelheid van de macht aan een sterk signaal dat andere draadloze gebruikers kunnen onderscheppen op hun pc's te sturen . Sterke encryptie moet worden ingesteld op de PC van de gebruiker om het moeilijk maken om de pakketten te worden gelezen en gebruikt door anderen . De meeste mensen niet hun verbinding goed ingesteld , waardoor ze open voor hacking .
Range

Devices
werkt alleen op een beperkte afstand van de bron . Muren , televisies en radio's al verminderen het bereik en de sterkte van het signaal . De meeste draadloze systemen kunnen signalen rond de 100 meter. Om het draadloze netwerk te behouden , moet u mogelijk booster antennes installeren om alle gebieden te bereiken . Als er meer draadloze netwerken binnen die zone , zullen de twee signalen overlappen , waardoor storingen die het bereik van het netwerk vermindert .
Speed ​​

De gemiddelde draadloze netwerk is traag vergeleken met bekabelde netwerken die kunnen bereiken tussen de 100 megabyte tot enkele gigabytes per seconde . Draadloos schommelt rond 54 mbs , dat is net genoeg om de gemiddelde film streamen - dat wil zeggen, als er maar een apparaat draadloos verbonden . Er is slechts zo veel bandbreedte op een draadloze transmissie , dus met elke toegevoegde apparaat de bandbreedte wordt verminderd . Draadloos is niet voor de power user .
Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid
is erg belangrijk . Ook al is uw dienst werkt perfect op de modem of router , is het gemakkelijk voor uw draadloze verbinding te mislukken . Radiofrequenties zijn onderhevig aan vele soorten storingen die het signaal te mislukken kan veroorzaken . Meerdere signaalwegen uit stuiteren muren , stormen en andere bronnen van radio geluid zijn allemaal buiten de controle van de modulatie van het signaal . Modulatie is als juist gekalibreerd golven in een vijver . Alles kan verstoren een golf

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Signaal Kenmerken in Data Comm…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Wat zijn Dual Band Wireless ? 
·Hoe te vertellen als iemand op…
·Hoe te Sierra Wireless Softwar…
·Wat zijn de sneltoetsen op IOG…
·Kan iemand Hack uw computer vi…
·Hoe te bekijken Open Wireless …
·Hoe je instellingen wijzigen i…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Windows Firewall op afst…
·Link Access Protocol 
·De verschillen tussen de publieke sleute…
·Cat 5 kabel Definition 
·Hoe maak je een Linux Network Attached S…
·Verschillen tussen de Server van Dell R6…
·Cat 5 Vs . Cat 6 kabel Specificatie 
·Hoe je het wachtwoord op een Cisco -rout…
·Verbinding maken met een computer met Re…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com