Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat zijn Dual Band Wireless ?
Dual band draadloze apparatuur te bedienen via twee verschillende frequenties . De Wi - Fi-standaard die oorspronkelijk gedefinieerd twee verschillende , incompatibele systemen , een offerande hoge prestaties met dure apparatuur , de andere concessies aan de prestaties van de betaalbaarheid te bereiken . Aangezien werden deze twee standaarden gepubliceerd in 1999 , hebben de normen ontwikkeld om te proberen de twee verschillende systemen , die verschillende frequenties gebruiken verzoenen . Dual-band draadloze apparatuur bereikt dit doel. Modulatie

Draadloze netwerken zenden gegevens uit via radiogolven . De draadloze zender genereert eerst een draaggolf standaard . De draadloze netwerkadapter verenigt een segment van gegevens van de computer , voorgesteld als een blokgolf met de draaggolf . Dit heet modulatie . Als mensen praten over de frequentie van de Wi - Fi-netwerken , verwijzen ze naar de frequentie van de draaggolf .
Frequenties

De frequentie van een radiogolf is de snelheid waarmee golven worden gegenereerd . Het beschrijft zowel het aantal golven per seconde en de lengte van de golf . Een hogere frequentie betekent meer golven per seconde , en de golven zijn dunner en sneller gaan . Zoals elke golf voert gegevens in een Wi - Fi-netwerk , hoe hoger de frequentie , hoe sneller gegevens kunnen worden overgebracht . De frequentie wordt uitgedrukt in Hertz , dat afgekort Hz . Wi- Fi-netwerken omgaan met GigaHertz , die wordt afgekort tot GHz . Een GigaHertz is duizend miljoen Hertz .
WiFi Standards

Wi - Fi systemen
volgen een van de uitgegeven door de 802.11- werkgroep van de normen Institute of Electrical and Electronics Engineers . Al hun normen worden geëtiketteerd met de 802.11- code gevolgd door een brief aan een te onderscheiden van de andere . De eerste twee standaarden , door de werkgroep publiceerde in 1999 waren 802.11a en 802.11b . De 802.11a-standaard produceerde een efficiënte Wi - Fi-netwerk geschikt is voor bedrijven . Het gebruikte een 5 GHz frequentie . Deze frequentie was duur om te produceren , echter, en dus de werkgroep gebruikt een frequentie van 2,4 GHz voor de 802.11b standaard . Dit produceerde een Wi - Fi-netwerk binnen de prijsklasse van de woonconsument . Dus twee frequenties in werking waren en de twee systemen onverenigbaar waren . Apparatuur gemaakt om te werken op een frequentie van 2,4 GHz kon niet communiceren met apparaten met behulp van een 5 GHz frequentie . Een dual-band draadloze router werkt op beide frequenties .
Ontwikkeling

De prijs van elektronica is sinds 1999 verminderd . Dit maakt de nieuwste home Wi - Fi-standaard die kunnen werken op de 5 GHz frequentie voor een betaalbare prijs . Echter , een intermediaire norm geproduceerd door de IEEE in 2003 , 802.11g , gebruikt de 2.4 GHz frequentie , voor compatibiliteit met 802.11b . De IEEE stond erop dat haar nieuwste standaard , 802.11n , kon communiceren met apparatuur na 802.11b en 802.11g standaarden . Dus 802.11n werkt op zowel de 5 GHz en 2,4 GHz -frequenties . Dit vereist een dual-band draadloze router .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Hook Up Your Xbox LIVE via…
·Wat is een Wireless Networking…
·Problemen met een draadloze ne…
·Verschillen in Wireless Adapte…
·Wat moet de instellingen Be op…
·Zelfgemaakte Wireless USB Ante…
·Hoe de ingebouwde Wireless Upg…
·Hoe te verbinden van een Links…
·Hoe u uw Linksys router resett…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless Repeater Creër…
·IPX -protocol 
·Hoe schakel ik mijn draadloos internet? 
·Hoe maak je een gratis proxy server zoek…
·Wat is een draadloze 3G -adapter ? 
·De voordelen van een jailbroken Apple TV…
·Installatie-instructies voor een Linksys…
·Single Server SharePoint 2.0 Database Li…
·Hoe de snelheid van een kabelmodem Meet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com