Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Kan iemand Hack uw computer via versleutelde Wireless ?
Een goed getrainde hacker heeft altijd een kans op het doorbreken van uw draadloze encryptie , krijgen op uw netwerk , snuiven pakketten en decoderen van uw netwerk gegevens . Het is echter onwaarschijnlijk dat men krijgt door zolang u de veiligheid handhaven best practices en het minimaliseren van de blootstelling . Je hoeft alleen maar zorgen te maken over computers die zijn ingeschakeld : computers in slaapstand alle netwerkhardware deactiveren en veilig tegen aanvallen zijn . Wi- Fi Password Cracking en WEP

Een hacker zal geen probleem om op uw netwerk en het onderscheppen van gecodeerde datapakketten als u geen wachtwoord hebt ingesteld . De Wi - Fi- wachtwoord is de eerste lijn van verdediging tegen een hacker-aanval . Microsoft raadt het gebruik van de WAP en WPA2 -encryptie protocollen om uw draadloos netwerk te beschermen tegen hackers en mensen die houden van piggy - back off uw verbinding zonder toestemming . De WEP-beveiliging protocol kan worden gekraakt een slechts een paar minuten vanwege een ontwerpfout in de encryptie , dus je moet voorkomen dat het gebruik van de standaard als u wilt hackers buiten te houden . De originele WPA-standaard kan ook worden gekraakt door middel van een exploit in een paar uur , maar biedt veel meer bescherming dan WEP . Volgens PC World , WPA2 is al moeilijk genoeg om te kraken dat het voldoende voor thuis en kleine bedrijven gebruik .
Veilige wachtwoorden

Wachtwoorden
kan echter nog worden gekraakt of geraden : een keer een hacker het wachtwoord kent , zal hij geen enkel probleem om in uw netwerk te hebben. De volgende laag van bescherming is om ervoor te zorgen dat het wachtwoord is moeilijk te raden , omdat een hacker kan gebruiken wat heet een " brute force " hack die gissingen elk mogelijk wachtwoord zo snel mogelijk totdat men in staat om de bal te onderscheppen . De hardste wachtwoorden te kraken zijn reeksen van minstens acht kleine letters , hoofdletters , cijfers en symbolen . Hoe langer de snaar , hoe beter.
Network Analyzer en Secure protocol

Na een hacker toegang krijgt tot uw netwerk kan hij een netwerk analyzer , of packet sniffer te gebruiken , om netwerkverkeer onderscheppen . Netwerk analyzer programma's zijn ontworpen om netwerkverkeer te volgen en identificeren van problemen met de verbinding , maar hackers kunnen ze kwaadwillig gebruiken om alle informatie die wordt doorgegeven via het netwerk op te nemen . Een hacker kan het verzamelen informatie gebruiken om dingen zoals accountnamen , wachtwoorden en alle persoonlijke informatie die over het netwerk is gegooid te verzamelen . De beste manier om te werken rond het netwerk analyzers is aan protocollen zoals beveiligde FTP bij het verplaatsen van bestanden en beveiligde HTTP bij het inloggen op websites , gebruiken om alle gegevens te maken een hacker trekt waardeloos.
Firewall en Network Settings < br >

Hackers
kan proberen om uw computer rechtstreeks aan te vallen via een versleutelde WiFi -verbinding die ze hebben weten te omzeilen . Een programma genaamd een firewall kan een directe aanval te verijdelen door ongeoorloofde verzoeken van de computer te blokkeren , elke versie van Windows als van Vista bevat een ingebouwde firewall . Bovendien , Windows maakt gebruik van een programma genaamd HomeGroup om computer harde schijf toegang te controleren : als deze is geconfigureerd , kunnen alleen computers die de HomeGroup sleutel hebben bestanden van de andere computer te bekijken

.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te vinden als mijn Network…
·Hoe de SSID op een draadloos z…
·Hoe gebruik McDonald's biedt g…
·Hoe Hook Up een Sprint Hotspot…
·Kan de Wireless G Range Expand…
·Hoe je Wireless Detect Stealin…
·Hoe u uw draadloze thuisnetwer…
·Verschillen tussen een compact…
·Boost Wireless Internet Ontvan…
  Related Articles
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Hoe kunt u uw Swamp Cooler Smell Good ? 
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Make Ou…
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Kunt u gebruik maken van een USB- RCA Mo…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
Kan een draadloze router verbinding te T…
  Netwerken Articles
·Hoe om bestanden van uw server Kopieer V…
·De verschillen tussen Ethernet Hubs & Sw…
·Wat te doen als uw Wi - Fi is gehackt ? 
·Welke Channel is het beste voor de WRT16…
·Routing en Remote Access Router 
·Hoe maak je een Wireless Adapter Test 
·Hoe maak je verbinding een DI - 624 met …
·Handmatig Breng een Groepsbeleid 
·Hoe maak je een Hacked IP Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com