Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een sterkere Internet draadloos signaal
Alleen maar omdat je een draadloos netwerk setup in uw huis betekent niet dat het netwerk zal werken op maximale efficiency onder alle omstandigheden . Verschillende factoren kunnen het signaal dat van een draadloze router degraderen . Op zijn beurt zal de zwakker signaal vertragen snelheid van uw internetverbinding . U kunt dit voorkomen door alleen het houden van een paar dingen in gedachten wanneer u toegang tot het internet vanaf uw draadloze netwerk . Instructies
1

Koop een draadloze router met een groter bereik . Als u uw huidige draadloze router , zelfs zo recent als een jaar geleden gekocht , nieuwe routers zijn in staat om een sterker signaal over een grotere afstand dan oudere eenheden uit te zenden . Het kan een $ 40 - $ 50 investeringen om nieuwe apparatuur aan te schaffen , maar als een sterkere Internet draadloos signaal voor u belangrijk is , zal het betaalt zichzelf in het gemak kopen van 2

Zet uw computer zo dicht bij je . draadloze router als u comfortabel kunt krijgen . Draadloze netwerktechnologie werkt op een zeer specifieke manier . Het verder u van het signaal van de router , zal het een zwakker signaal . Om direct verbeteren van de sterkte van het draadloze internet signaal kun je gewoon ophalen van uw laptop computer of beweeg je desktop computer dichter bij de draadloze router .
3

Zet uw draadloze internet-router in het centrum van uw huis . Een draadloos internet router geen zenden een signaal in een rechte lijn - het signaal wordt uitgezonden in een volledige cirkel rond het apparaat . Daarom , als je je router in het midden van uw woning die u in staat om ervoor te zorgen dat je een sterke draadloos internet signaal dat is voor je hele huis , in tegenstelling tot slechts een gedeelte , wat zou er gebeuren als de router waren in de zal zijn extreem linkse of extreem- rechts van je huis .
4

Heb je draadloze router niet in een ruimte met veel dikke muren of metalen constructies . Hoewel een draadloze signaal kan uitzenden via iets als een muur , daarbij zal ernstig afnemen van de kwaliteit van het signaal . Als u wilt ervoor zorgen dat je de sterkste draadloze signaal dat u kunt , zorg ervoor dat er niets in de kamer waar de router zich bevindt dat de signaalsterkte zal verminderen .
< br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Verbinding maken met een draad…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Verschil tussen Cellular IP & …
·Het verschil tussen Bluetooth …
·Hoe je Wireless deauthenticati…
·Hoe vindt u uw SSID -nummer 
·Wat is 3G-netwerk dekking? 
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe gratis internet krijgen op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik PHP inschakelen in Apache 2 
·Hoe om te controleren Uw IP-adres voor V…
·Hoe worden de gegevens verdeeld in Data …
·Hoe de PeoplePC Timeout 
·Powerline Ethernet probleemoplossing 
·De nadelen van de soorten van Wireless 
·Hoe afdrukken vanaf een draadloze laptop…
·Hoe de Ethernet -adapter Schakel in de v…
·Hoe kan ik volledige Diagnostiek van mij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com