Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Definitie van een Full - duplex transmissie
Full- duplex overdracht is het fundament van de moderne internet . Netwerkverbindingen kunnen ofwel in de half - of full - duplex modus , half - duplex modus stuurt alleen de gegevens in een richting tegelijk . Omdat elektronische signalen zijn zo snel , kunnen computers lijken om gegevens te verzenden en te ontvangen in een keer , terwijl in feite , ze zijn gewoon oscillerend tussen het ontvangen en verzenden snel . Geschiedenis

Full- duplex communicatie
voor data werden voor het eerst beschikbaar met de komst van twisted - pair kabels gemaakt ; voorafgaand soorten kabel meegeleverd verschillende diktes en afscherming op een enkele koperdraad , genaamd coaxkabel . Modern Ethernet gebruikt vier paren getwiste draden aan een gegevensstroom zowel verzonden en ontvangen op hetzelfde medium . De draden in elkaar gedraaid zijn op specifieke tijdstippen voor storingen van buitenaf te verminderen op het elektronisch signaal .
Samenstelling

meer aspecten
dan alleen de draad nodig zijn voor echte full - duplex communicatie . De hardware verzenden en ontvangen van de gegevens moet ook weten hoe u optimaal profiteren van het medium ter beschikking te nemen . In het geval van computers , die hardware is de netwerkinterfacekaart , of NIC . Ethernet interfaces zijn al lang een gestandaardiseerde deel van pc's , en de meeste hebben ingebouwd.
Definition

De term full - duplex wordt gebruikt om te onderscheiden van half - duplex modus . Full - duplex overdracht vindt plaats wanneer een apparaat is in staat om zowel ontvangen en tegelijkertijd informatie te sturen ; half - duplex transmissie kan optreden wanneer een apparaat kan ofwel verzenden of ontvangen , maar niet beide tegelijk . De meest elementaire vorm van communicatie simplex , waarbij uitsluitend voor de communicatie in een richting . Al deze termen worden gebruikt om een proces dat data , voice of enige vorm van communicatie kan gaan beschrijven .
Alternatieven

Voor een lange tijd , half - duplex was de regerend communicatiemethode voor computers via een lokaal netwerk , en technologieën zoals Carrier Sense Multiple Access en Collision Detection werden bedacht om de verbinding te delen . Omdat full - duplex is de standaard en maakt gebruik van soortgelijke mediums , half - duplex is volledig afgekeurd . Een ander alternatief dat voort werd gezet was Token Ring -technologie , waarbij apparaten op een netwerk zou geven rond een virtuele " token " die manier konden ze om te zenden . In draadloze omgevingen zoals ham radio , wordt de frequentie - divisie dubbelzijdig afdrukken gebruikt om full - duplex prestaties emuleren - data wordt verzonden op een frequentie en ontvangen op een ander

.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je 2 USB Aircards gebruike…
·Welke protocol is ontworpen vo…
·Ubuntu DNS Issues 
·Eenvoudige instructies voor ee…
·Hoe te CPP downloaden 
·Hoe te Staple Kabels 
·Hoe een SSL Client Test 
·Hoe te verkopen op Barnes & No…
·Hoe te om Uw Eigen No - Charge…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te controleren van een geldig CCNA c…
·Hoe te Autoforward Mail naar Internet ad…
·Hoe maak je verbinding een Netgear ADSL 
·Hoe wordt VLAN geïmplementeerd ? 
·Problemen bij het gebruik Standard Draad…
·Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
·Hoe een printer te delen via een Linksys…
·Hoe kan ik een wachtwoord in een PowerSh…
·Een lijst van de Top Storage Devices 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com