Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Een lijst van de Top Storage Devices
Het opslaan van data is niet belangrijk alleen voor internetgebruikers , maar voor iedereen met een computer. Dit geldt ook voor leerlingen , ouders en mensen uit het bedrijfsleven die graag een manier om een ​​back- up van hun gegevens of opslaan op grote opslag apparaten om ruimte vrij te maken op hun computer harde schijven . Networked opslagapparaten werken het beste voor dit doel , omdat ze kunnen enorme hoeveelheden gegevens veilig op te slaan en kunnen gedeeld worden onder vele computers . Seagate BlackArmor NAS 440

Volgens PC World , dit netwerk aangesloten opslagapparaat bevat 4000 GB aan gegevens met een buffer van 32 MB . Het verbindt via een USB -poort of een Gigabit Ethernet-verbinding . BlackArmor Discovery Software met 10 licenties begeleidt het opslagapparaat voor zowel Windows- als Mac-gebruikers samen met een systeemherstel Laars voor Windows .
Synology DS209 +

Met vijf afsluitbare bays , deze network attached storage -apparaat bevat software om het apparaat in te stellen , maar niet een eenvoudige installatiehandleiding als soortgelijke producten te doen. Volgens een onderzoek door " CHIP Magazine " de informatieve en zelfverklarende gebruikersinterface zorgt ervoor dat zelfs beginners op de Synology NAS verwerken zonder moeite . Daarnaast kan het gebruikt worden als een veilige server back-up , zakelijke mailserver en zelfs voor zakelijke surveillance .
Western Digital ShareSpace

ShareSpace
is een netwerk attached storage -apparaat met vier traveeën elk een schijf opslaan van 1 TB . Western Digital maakt gebruik van GreenPower -schijven die naar verluidt gebruikt 33 procent minder stroom dan de standaard 3,5 - inch schijven tijdens het hardlopen cool. Notebook Beoordeling verklaart de Western Digital ShareSpace beschikt over 4 TB , die overeenkomt met veel andere opslagapparaten , maar doet het op een 8 x 8 inch vierkante ruimte op een bureau .
Netgear ReadyNAS Duo

De software voor dit netwerk storage apparaat bevat een Bit Torrent -client , maar is niet gemakkelijk te volgen . Reacties worden gemengd met een algemeen advies dat voorafgaand computer ervaring met opslagapparaten is nodig voordat u deze kunt beheersen . De bottom line volgens PC World is de Netgear ReadyNAS Duo is een compacte , twee - bay , hot swappable NAS-apparaat dat een sterke punch , zowel in functies en prestaties packs . Hot swappable vermogen is goed omdat je niet hoeft uit te schakelen van het apparaat om schijven te veranderen .
Seagate Momentus XT ( 500 GB ) op Twitter

Deze externe opslagapparaat is op de top van de lijst Cnet voor de beste vijf externe opslagapparaten in 2010 . Opslag-apparaten zoals de Seagate Momentus XT zijn niet te verwarren met network attached storage -apparaten , maar volgens Cnet Editor's Review, de Momentus XT is een uitstekende vervanger voor de laptop harde schijven . Het beschikt over grote capaciteiten en SSD - achtige prestaties tegen een fractie van de kosten .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te wijzigen een Canon MX85…
·Hoe te migreren van Windows Se…
·Hoe Network 3 thuiscomputers 
·Wat zijn Netwerkinterfacekaart…
·Hoe kan ik een printer draadlo…
·Wat is een NTP-server ? 
·Hoe te verbinden twee Mac-comp…
·Managed Switch Vs . Unmanaged …
·Wat is Segmentatie in Computer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Over Bestandsdeling tussen een Mac en PC…
·Hoe te Vaste lijnen op Skype Cross 
·Hoe kan ik Internet te krijgen zonder ee…
·Hoe Set Up Internet-verbinding delen in …
·Hoe kan ik afdrukken vanaf een externe c…
·Hoe het verhogen Download & Upload Speed…
·Hoe te MIME Types bijwerken 
·Hoe te verkopen VoIP voor kleine bedrijv…
·Soorten Wireless Systems 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com