Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik een printer draadloos tussen PC en Mac delen
Als de noodzaak van computers groeit , veel huizen en kleine kantoren hebben of meerdere pc's of beide pc's en Mac-computers . Hier is slechts een strategie voor het delen van een printer op uw thuis-of kleine kantoornetwerk draadloos. Deze methode zal werken om printerdeling tussen pc's en andere pc's of pc's ad Mac's of Macs en andere Macs laten . Wat je nodig hebt
PC
iMac of MacBook Vliegveld draadloze router of een andere draadloze router die ook printerpoort
Wired Router
Netwerkadapters
printer met USB- mogelijkheden
computer Statische elektriciteit Beschermende Wrist Strap
Cat 5 kabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

eerst moet u bepalen of u alle hardware die u nodig hebt . Het kan nodig zijn om het draadloze netwerk adapters te kopen voor een of meer computers . Als je niet al een draadloze router , moet u een. Zorg ervoor dat u een dat een sleuf voor een printer te kopen . Kijkt u naar het kader bij het winkelen . Het beeld in stap 3 laat zien wat een draadloze router die een printer verbinding heeft lijkt .

Wees bereid om enkele uren door te brengen het opzetten van uw netwerk . Hebben de fabrikanten ' gratis nummers handig voor het geval je in de problemen langs de way.NOTE : Als u al een draadloze router en het is een oudere draadloze structuur, zoals Wireless G en je een nieuwe netwerkkaart die is Wireless N te kopen , uw draadloze adapter zal werken , maar het zal alleen werken op het Wireless G -niveau . Ik heb geconstateerd dat de nieuwere Wireless N -structuur werkt veel beter dan de oudere Wireless -formaten , dus als je kunt veroorloven om een nieuwe router te kopen , ik beveel het aan . Uw draadloze verbinding zal slechts zo goed als uw draadloze router . Kopen van 2

Als u de installatie van een bedrade router voor de eerste keer , nu is het tijd om het op te zetten . Volg de instructies van de fabrikant voor het installeren van de router . De meeste fabrikanten raden u aan stroom wordt uitgeschakeld voordat u iets in de router dus ga je gang en doe dat eerst . Typisch , wordt u inpluggen van een DSL of kabel internet verbinding in de bekabelde router . U zult de kabel of telefoonlijn verbinding in de achterzijde van de router als de instructies op de website van de fabrikant of instructie boekje vertelt u aan te sluiten . Volg instructies van de fabrikanten voor de installatie , maar als je problemen hebt , zijn er gratis nummers beschikbaar om u door de fabrikant van de apparatuur die u kunt bellen . Het is meestal vrij eenvoudig om het opzetten van een bedrade router als u instructies van de fabrikant volgen.
3

Nu is het tijd om het instellen van uw draadloze router . De typische draadloze router gemaakt door Linksys , Apple of Netgear zal vier ethernet aansluitingen op de achterkant . Net als bedrade routers , zal de fabrikant waarschijnlijk raden u uitschakelen van de draadloze router voordat u nieuwe kabels inch U zult een Cat 5 -kabel nodig om je draadloze router aansluiten op uw bekabelde router . Hopelijk bent u aandacht besteed aan de eerste stap en hebben een draadloze router die een printerpoort op het heeft . je kunt zien dat de Apple Airport Extreme router op deze foto heeft er een. Het is gewoon een USB -poort . Het uitvoeren van software -wizard van de draadloze router om te helpen bij het instellen van een wachtwoord -encryptie , zodat andere mensen in de buurt niet zullen worden met behulp van uw draadloze of in staat zijn om te zien wat er op uw computer . Als u vooral voorzichtig , het opzetten van de firewall die wordt geleverd met alle nieuwe draadloze routers door het volgen van de instructies van de fabrikant .
4

Er zijn twee soorten draadloze netwerkkaarten beschikbaar voor computers . U kunt een draadloze netwerkadapter die wordt aangesloten op een externe USB- poort op uw computer of u kunt ervoor kiezen om een draadloze PCI -adapter -kaart te kopen te kopen . Als je het gevoel comfortabel opening van uw computer en het installeren van een interne kaart , dit is de beste manier om te gaan , omdat USB draadloze kaarten kunnen grote schade aanrichten op het geheugen van uw computer , waardoor uw besturingssysteem te vertragen in reactie .
5

Zodra u hebt vastgesteld dat u alle hardware apparatuur die u nodig hebt , moet u naar de fabrikant van de website van uw draadloze netwerkkaart adapter . Bijvoorbeeld , als u een Linksys -adapter gekocht , bezoek de website van Linksys en zoek naar een link naar ofwel "Downloads" of " support " . Zet in het modelnummer van uw adapter en download de nieuwste software en drivers voor het item . Dit is cruciaal omdat de software die bij uw adapter is waarschijnlijk verouderd . Als u Windows Vista op elke computer , zal de netwerkkaart niet goed werken zonder bijgewerkte drivers .
6

Weinigen van ons houdt ervan om het te doen , maar voordat je probeert om alle netwerkkaarten installeren of routers , lees de installatie-instructies . Netwerkkaart adapters worden meestal geïnstalleerd nadat u de software installeert . Dus lees de instructies van de fabrikant en installeer de software . Dan bent u klaar voor de volgende stap
7

Deze stap is voor mensen met behulp van interne PCI- netwerkadapter kaarten : . Nadat u hebt de juiste software en drivers voor uw draadloze netwerk adapters ( of kaarten geïnstalleerd zoals sommige mensen ze noemen ) , het afsluiten van de computers die u wilt toevoegen van de adapters to.After de computers hebben stilgelegd , haal ze uit het huishoudelijk elektriciteitsverbruik . Na het loskoppelen van de computer ( s ) , drukt u op de knop op de computer meerdere malen te ontladen eventueel resterende vermogen opbouwen in de machine.Following uw computer instructies van de fabrikant , opent de zaak op uw computer om de interne components.NOTE bereiken : WEAR THE POLSBAND om eventuele statische elektriciteit die u zou kunnen dragen bevatten . Moederbord van de computer kan volledig worden geruïneerd als je niet het polsbandje te gebruiken om statische elektriciteit charges.Look vermijden om te zien waar de PCI- sleuven bevinden zich in de computer .
8

Voordat het apparaat op uw computer weer op , ga je gang en zet de printer op waar je zou willen dat het is. Dit zal noodzakelijkerwijs te worden dicht bij de draadloze router , afhankelijk van hoe lang kabel van de printer is . Steek USB -kabel van de printer in de achterkant van de router . Sluit de printer aan een gewoon stopcontact
9

Deze stap is voor Mensen interne PCI draadloze netwerkadapters installeren : . Nadat u hebt bepaald waar de PCI-slots , bepalen welke je wilt gebruiken . Achter de sleuf , zal je een metalen strip die kan worden losgeschroefd zien . Schroef de metalen strip die eerder heeft beschermd stof en ander vuil uit het invoeren van uw computer . Zorg ervoor dat uw polsband beschermer is geknipt om de metalen behuizing van de computer . Voorzichtig maar stevig Plaats de PCI- netwerkadapter in de sleuf je hebt gekozen en druk deze met een vinger of twee van elke hand op de bovenkant van de adapter kaart en duw in de sleuf volledig terwijl ervoor te zorgen de achterkant van de kaart die zal bedekken de sleuf gat in de achterkant van uw computer correct is geplaatst . Je moet niet aan te veel weerstand terwijl je dit doet . Als je dat doet , de adapter mogelijk niet correct geplaatst . Stop , zorg ervoor dat je het hebt waar het moet zijn . Sluit de adapter niet in de sleuf als het niet lijkt te kunnen passen . U kunt de sleuf of de kaart beschadigen als je het niet hebt goed uitgelijnd . Zodra u de adapter kaart goed zit , en de metalen strip hebben geschroefd op de achterkant van de adapter kaart in , opnieuw hechten geval behuizing van de computer en steek de stekker weer in het stopcontact .
10

deze stap is voor mensen met behulp van USB- netwerkadapters : laat me eerst zeggen nog een keer dat alhoewel USB netwerkadapters zijn eenvoudig te installeren , ze zijn inferieur aan PCI interne kaarten . USB -adapters maken vaak uw computer traag omdat het gebruik maakt van up Randam Access Memory ( RAM ) dat is het equivalent van het korte termijn geheugen bij de mens . Als je top notch ram en zijn niet bezorgd over geheugenverlies , ga je gang en gebruik de USB-adapter . Nu dat je de juiste drivers en software voor uw draadloze netwerkadapter hebt geïnstalleerd , schakelt u de computer . De stekker uit het huishoudelijk elektriciteitsverbruik . Druk op de aan -schakelaar van de computer meerdere malen om het resterende vermogen te ontladen . Sluit nu de USB- netwerkadapter in een beschikbare USB -sleuf . Sluit uw computer weer in en schakel .
11

Zodra uw computer is ingeschakeld , dient u melding te zien dat uw computer nieuwe hardware gedetecteerd en wordt de installatie van het. Als u software van de fabrikant correct hebt geïnstalleerd , volgt u gewoon de instructies . Als u nog niet de draadloze router geïnstalleerd , zal uw nieuwe draadloze adapter te zoeken naar een signaal en zal waarschijnlijk niet een te vinden , tenzij een aantal genereuze persoon in uw buurt is het aanbieden van hun eigen gratis draadloos die verrassend vaak gebeurt . Dat is oke . Als uw netwerkadapter is op zoek naar een signaal , u bent op de goede weg . Soms duurt het een paar minuten voor de draadloze adapter op uw draadloze router signaal te vinden . U moet uw draadloze netwerk te zien . Klik erop en als je in een wachtwoord hebt op je draadloze router , voert u het wachtwoord in als daarom wordt gevraagd . U bent nu draadloos !
12

Als u een printer tussen een Mac en een pc delen , zorg ervoor dat u de nieuwste stuurprogramma's hebt geïnstalleerd . Om de printer van Apple draadloos te delen , moet u Bonjour installeren op elke pc . Dit is een zeer klein programma en eenvoudig te installeren en laden . U kunt het hier downloaden : http://developer.apple.com/networking/bonjour/index.htmlDownload en installeren op elke pc . Apple -software is bijna altijd gemakkelijker te installeren dan wat je gewend bent als u gebruik maakt van een pc . De Bonjour -software zal u door de installatie stap voor stap en vind de computer op het netwerk die u wilt delen met de Mac- computer . Maar zorg ervoor dat je het standaard printer . Voila ... je bent klaar om te gaan . U bent nu draadloos !

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je afdrukken op een d…
·Hoe kan ik een printer draadlo…
·Hoe maak je een LAN IP Zoek 
·Hoe maak je een Network Drive …
·Instructies om een ​​PC Tower …
·Wat is het maximum aantal IP-a…
·Wat kan worden gebruikt om ver…
·Hoe te activeren Microsoft Sec…
·Hoe maak je een MAC-adres wijz…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·SMC 3616TC Specificaties 
·Hoe maak je een Westell DSL Modem Setup 
·Hoe maak je een Wi - Fi signaal Unlock 
·Netwerk Switches Explained 
·Hoe Set Up RoadRunner 
·Hoe maak je een WEP- code zoeken 
·Hoe maak je een Routing & Remote Access …
·Hoe kan ik Verwijder Onderzoek Geschiede…
·Hoe het opzetten van een VPN op Cbeyond 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com