Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Netwerk Switches Explained
In essentie een netwerk switch is een verbetering ten opzichte van het netwerk repeater of een hub . Terwijl beide apparaten worden gebruikt om netwerkcomputers , een schakelaar beheert ook het verkeer dat erdoor stroomt . Netwerk switch -technologie is te vinden op de kern van vele netwerkapparaten in gebruik zijn . Ethernet-switches zijn de meest voorkomende vorm van de technologie . Geschiedenis en Distinction

De eerste Ethernet- switch in 1989 werd wel de " EtherSwitch . " Op het moment , Ethernet-hardware was eigenlijk een hub , router of bridge . In tegenstelling tot een hub , een switch kan bepalen of om het verkeer te sturen , samen of negeren. Terwijl een router moest worden geprogrammeerd om effectief te werken , een schakelaar niet . Hoewel een " slimme brug " het verkeer zou kunnen beheren , maar het ondersteunde twee aansluitingen . Ethernet switches ondersteunen een groot aantal verbindingen en behandelen ze allemaal tegelijk .
Hoe het werkt

Een netwerk is als een wegennet , en een Ethernet-switch zou zijn een verkeerslicht . Daarentegen zou een Ethernet-hub zijn als een vlakte kruispunt , waar een botsing is gebonden aan gebeuren . Net als met auto's , dit veroorzaakt een netwerk vertraging voor het verkeer achter de aanrijding . Aangezien de Ethernet-switch actief beheert het verkeer , zijn er minder botsingen --- eventuele --- en het verkeer blijft bewegen , zowel in een sneller tempo en met minder vertragingen .
Voordelen vs . Hubs en Repeaters

vervangen van een hub met een schakelaar kan netwerk - verkeer te verminderen of te elimineren , alsook versnellen netwerkprestaties . Ethernet switches geleidelijk " leren " waar het verkeer gaat over het netwerk en direct verkeer naar de juiste verbinding automatisch . Een hub alleen uitzendt inkomend verkeer naar andere actieve verbindingen . Ook een Ethernet switch maakt afzonderlijke kanalen voor het verzenden en ontvangen van gegevens , terwijl een hub slechts een kanaal voor beide . Wanneer gegevens worden verzonden en ontvangen op hetzelfde kanaal , kunnen ze " botsen " en vertragingen veroorzaken . Een schakelaar kan botsingen te voorkomen , waardoor de verbinding niet alleen sneller , maar ook betrouwbaarder .
Voordeel van Full Duplex

In de kern , een netwerkswitch beheert het verkeer dat stroomt door het, in tegenstelling tot een hub of repeater . Op de top van dat , kan een switch ook ondersteuning van een " full duplex " netwerk link. Dat betekent dat een kanaal wordt gebruikt om gegevens en een kanaal wordt gebruikt om gegevens te ontvangen verzenden . Een traditionele hub gebruikt slechts een kanaal , bekend als een "half duplex " verbinding , opent het risico dat de gegevens die een botsing met data worden ontvangen kunnen veroorzaken . Voor een schakelaar , kan alleen de full-duplex -functie vrijwel elimineren de mogelijkheid van een "packet collision ' op het netwerk .
Misvattingen

In de VS , huis - netwerkapparaten zoals media - sharing dozen , DSL-modems , thuis routers en wireless access points zijn allemaal voorzien van Ethernet- switch -technologie . Ethernethubs nog beschikbaar zijn en op een fractie van de kosten , maar vaak vergeten wanneer de koper leert de voordelen van een schakelaar . Wanneer we geconfronteerd worden met een koopbeslissing , kan de lagere kosten van een hub er aantrekkelijk uitzien , maar een Ethernet-switch kan een grotere waarde op het einde zijn .
Advances

Ethernet
switches hebben een lange weg afgelegd sinds de eerste " EtherSwitch . " Ethernet switches kunnen ook web content te controleren en op te sporen " hacking " inbraken evenals intelligent directe netwerkverkeer . Ze blijven een essentiële rol spelen in de Virtual Private Networking of VPN , het opzetten en beheren van veilige LAN-verbindingen via het internet . Netwerk switching technologie geeft vorm aan de manier waarop we leven in het informatietijdperk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je verbinding een DSL…
·Hoe maak je een draadloze comp…
·Hoe de RAM uitbreiden op je Re…
·Hoe te Kiwi Syslog gebruiken 
·Hoe te gebruiken NMAP naar de …
·Hoe een Apache -server configu…
·Hoe te Together Connect 2 Comp…
·Hoe te migreren van Windows Se…
·Hoe uw eigen NAS -opslag bouwe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe je telefoon modem Problemen Diagnose…
·Hoe data -overdracht tussen twee harde s…
·Hoe een WAN adres te vinden 
·Hoe een Autograph Authentication Company…
·Hoe maak je een draadloze netwerkkaart v…
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·Hoe je verschillende pictogrammen te ver…
·Hoe het opzetten van HP printers op Enab…
·Hoe je DHCP inschakelen Met een Actionte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com