Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat kan worden gebruikt om verbinding RG6 kabels ?
Hoewel je misschien niet meteen vertrouwd met RG6 kabels , velen van ons gebruiken ze op een dagelijkse basis . " RG6 " is een term die een eenvoudige coaxiale kabel gebruikt worden met vele verschillende soorten elektronische apparatuur te beschrijven . Een RG6 kabel zowel audio als video-informatie simultaan overbrengen met slechts een kabel , waarvan het voordelig om verschillende redenen maakt . Kabeltelevisie

Vanwege het vermogen van de RG6 kabel om grote hoeveelheden van hoge kwaliteit audio -en video-informatie overbrengen , zijn RG6 kabels uitgebreid gebruikt met kabeltelevisie setups . Uw TV is aangesloten op een kabel -aansluiting in een van de muren van uw huis via een RG6 kabel . De audio-en video- informatie uit televisieprogramma's worden overgedragen van uw serviceprovider om uw huis en vervolgens verstuurd via de kabel naar tv-tuner van uw televisie .
TV-antenne

TV-antenne zal ook gebruik maken van een RG6 kabel . De RG6 kabel verbindt de antenne zelf op uw televisie . Het ene uiteinde van de kabel wordt permanent aan de antenne , terwijl de andere schroeven in de achterkant van uw tv op de ingang met het label " COAX . " De antenne ontvangt videosignalen van over-the - air-uitzendingen die worden doorgegeven via de kabel op de televisie . TV-tuner van de televisie zet dan het signaal terug in audio-en video-informatie kan worden weergegeven op het scherm .
Video Equipment

Het is ook gebruikelijk om video te zoeken apparatuur die RG6 kabels gebruikt . Dit komt door het vermogen van de kabel om grote hoeveelheden van zowel ruwe video en audio snel en efficiënt overbrengen . Algemeen kleiner niveau van de consument camera's en camcorders zal niet RG6 gebruiken in het voordeel van iets als USB-of FireWire . Professionele videoapparatuur gevonden op plaatsen zoals televisiestations extensief gebruik RG6 kabels om data -overdracht te doen .
Connectors

De metalen uiteinden van RG6 kabels worden " connectors . " Zij zijn het deel van de kabel dat houdt het stevig verbonden met een coaxiale ingang van een televisie of ander elektronisch apparaat . De binnenkant van de connector is voorzien van schroefdraad , zoals de kop van een schroef . De connector schroeven vast op een coax -ingang , het bijhouden van de kabels vastgezet en op zijn plaats . Als u het maken van uw eigen aangepaste lengte RG6 -kabel kunt u een Coaxconnector uit diverse online elektronica retailers kopen en gebruiken een draad tang om de aansluiting te hechten aan het uiteinde van de kabel .
Aansluiten van twee kabels < Br>
p Het is ook mogelijk een adapter te gebruiken om met elkaar te verbinden om RG6 kabels . Deze adapters kunnen worden aankoop van diverse elektronicazaken. Ze beschikken over twee RG6 coax ingangen . Een kabel wordt aangesloten op een van de ingangen en het andere uiteinde wordt aangesloten op de andere ingang . Dan is elke kabel is aangesloten op de specifiek apparaat en het signaal van de ene kabel door de adapter en in de andere .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te verbinden twee Mac-comp…
·De voordelen van het gebruik v…
·Hoe Network Systems Verbeter 
·MS Project Server Opleidingen 
·Hoe je het wachtwoord van een …
·Hoe een bestand delen van de e…
·Remote Access Rechten voor een…
·De voordelen van Thin Client C…
·Toegang tot een Computer Repar…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kunt u uw Swamp Cooler Smell Good ? 
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe te Draden trekken voor High Speed ​​…
·Hoe kan ik een Linksys RTP300 
·Waarom een computer kan geen verbinding …
·Hoe je poorten op een computer blokkeren…
·Hoe te identificeren welk type Categorie…
·Hoe maak je een Belkin Wireless - G Card…
·Hoe te Computers waarnemen op een draadl…
·Hoe stel ik een draadloos 802.11b B Broa…
·Hoe maak je een MP4 Mime type in IIS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com