Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe stel ik een draadloos 802.11b B Broadband Linksys ?
Hoewel de computer -industrie gebruikt nu de 802.11N draadloze WiFi -protocol , 802.11G is nog steeds de industriestandaard . Dit betekent dat alle computers worden vervaardigd met Ethernet kaarten verbinding kunnen maken met 802.11N zijn ook achterwaarts compatibel , zodat aansluiting op routers die verbinding maken met de oudere protocollen van 802.11G of 802.11b . Dus , is het mogelijk om een nieuwe computer te verbinden met een Linksys Wireless B Broadband router met 802.11b . Echter , kan de computer iets trager lijken bij het downloaden en uploaden via uw draadloze Wi-Fi -verbinding . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Pin
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Linksys Wireless B router met het internet modem met een ethernetkabel . Steek een uiteinde van de kabel in de Ethernet- poort aan de achterzijde bedieningspaneel van de modem . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de WAN-poort op de achterkant van de Linksys router . De aangewezen voor de WAN-verbinding poort wordt gescheiden van de andere vier LAN- poorten . Kopen van 2

Sluit de router met het internet door de stekker in een stopcontact . De Linksys Wireless B router heeft geen stroomschakelaar . Wanneer aangesloten op een stroombron is ingeschakeld en maakt automatisch verbinding met het internet .
3

duidelijk uit eerdere instellingen door het plaatsen van een pen in het reset- gaatje naast de power adapter plug , gelegen aan de achterzijde van de router . Draadloze B routers zijn in de winkels niet nieuw verkocht meer. Het is mogelijk dat eerdere wijzigingen in de instellingen negatief kan beïnvloeden netwerk operaties . Het resetten van de router wist de oude instellingen en maakt de router werk zoals het deed toen het nieuw was . Als je weet wat de instellingen zijn gewijzigd en je weet dat ze zullen geen invloed op uw netwerk , deze stap overslaan.
4

Zoek de manager pictogram Wi - Fi in de rechter bovenhoek van uw computerscherm . Het pictogram ziet eruit als signaal bars . Dubbelklik op het pictogram voor het laden van de Wi - Fi-beheer .
5

Zet uw Wi - Fi op door het selecteren van " WIFI ON " uit het drop down menu . Als uw Wi-Fi is ingeschakeld, slaat u deze stap .
6

Kies uw draadloos netwerk uit de lijst met beschikbare netwerken en selecteer , " verbinden . " Laat de computer de tijd om verbinding met het draadloze B -netwerk . Zodra het scherm adviseert u deze verbinding tot stand is gebracht , opent u een webbrowser en toegang tot het internet .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is Atheros Wireless LAN ? 
·Instructies voor de Motorola S…
·Hoe te grote websites te bouwe…
·Hoe kan ik een FTP-site zoeken…
·Hoe te downloaden snelheid te …
·Hoe bekijkt een camera via het…
·Hoe naar Port Forwarding Uitsc…
·DIY Wireless Security Systems 
·Definitie van een router en ho…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden computers met een Ether…
·Hoe maak je een netwerk locatie Creëren…
·Welke beveiliging is op D - Link routers…
·Hoe te installeren de Netgear MR814 
·Hoe maak je een VoIP- router configurere…
·Hoe naar FTP naar een Xbox Vanuit een PC…
·Kan ik een andere computer te hechten aa…
·Hoe te Inetpub Migreren naar een nieuwe …
·Wat is Monitormodus op Pix ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com