Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van Thin Client Computing
Thin client computing heeft al enige tijd . In de dagen waar mainframes waren gebruikelijk in computeromgevingen , werden thin clients vaak bekend als ' domme terminals ', zoals ze de processing power om iets te doen op hun eigen had. Meer recent , zoals desktop computers zijn gegroeid in het vermogen , hebben thin clients steeg in populariteit . Deze dagen , een thin client is vaak een uitgeklede pc gebonden aan een netwerk , of zelfs een speciaal gemaakte , solid state -apparaten zonder bewegende delen . Verhoogde veiligheid

Een thin client is beperkt in wat software kan draaien en welke software ( indien aanwezig ) op het kan worden geïnstalleerd . Door alleen goedgekeurde programma's worden uitgevoerd , een netwerk heeft veel minder kans van het toestaan ​​van virussen of malware per ongeluk te worden geïnstalleerd .
Verminderde Kosten

Een thin client is vaak zonder een harde schijf , CD of DVD - ROM , of geluid en 3D- kaarten --- sterk verminderen van de kosten van elke eenheid . Deze daling is niet alleen vanwege de kosten van deze items , maar ook de kosten van het handhaven ervan, wanneer ze breken ( vaak aangeduid als TCO of Total Cost of Ownership ) .

Ook met dit bespaart meer eenheden kunnen gekocht worden in een keer, zodat ze onderhouden daadwerkelijk wordt makkelijker als die units zijn allemaal waarschijnlijk identieke componenten .
centrale controle

Omdat een thin client beroept zich op het grotere netwerk , de beheerder van dat netwerk hebben meer controle over hoe de thin client gedraagt ​​. De beheerders kunnen ervoor zorgen dat elke thin client alleen draait de software die het nodig heeft om te draaien en ook dat software-updates hoeft slechts eenmaal te worden geïnstalleerd op het netwerk terwijl nog updaten elke gebruiker .
Verminderde Stroomverbruik < br >

Een netwerk dat gebruik maakt van thin clients gebruikt niet alleen minder stroom voor de klanten omdat zij minder randapparatuur , maar het wordt meer uit van de kracht die het doet gebruik . Veel computers zijn inactief deel van de tijd of hardlopen op minder dan hun volledige capaciteit . Als thin clients vertrouwen op het netwerk voor software en applicaties , het netwerk servers zelf doen meer werk en hebben minder leegloop . Ofbeeldienge Veiligheid

Thin clients
slaan hun werk - in-progress en afgewerkte bestanden naar het netwerk zelf . Dat netwerk is meestal een back-up veel vaker dan een desktop -pc zou zijn . Indien een thin client breekt , al het werk gedaan op het is nog steeds beschikbaar op het netwerk . Als een bestand per ongeluk is verwijderd , kan het ook worden opgehaald uit een netwerk back-up .
Potentieel Verhoogde productiviteit

Als een thin client geen toegang tot een webbrowser wordt gegeven of computer games, dan gebruikers hebben minder kans om tijd te besteden onproductief op hen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Network Monitoring Devices 
·Verschil tussen Wireless LAN &…
·Hoe je het IP wijzigen op een …
·Hoe te Groepsbeleid Reset om e…
·Hoe te bekijken van de Datum b…
·Hoe uw pc Domain Controller Be…
·Hoe je uitschakelen Running EX…
·Hoe het opzetten van een Micro…
·Hoe te installeren D - Link DI…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe u een proxy server webpagina maken 
·Hoe je IP Office License Keys Install 
·Hoe te Remote Access configureren FVS318…
·Hoe maak je een Open Port 
·Hoe te verbinden met een andere computer…
·Hoe je automatisch verbinding met uw dra…
·Hoe je IP- adres te wijzigen in Windows …
·De basis voor het opzetten van een draad…
·How to Get Rid van de navigatiebalk op u…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com