Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Belkin Wireless - G Card Wi - Fi -signaal booster
Het stimuleren van de Wi - Fi-signaal ontvangen door uw Belkin draadloze - g -kaart kost iets meer dan aluminiumfolie en karton . Omdat de folie fungeert als reflector voor radiosignalen , het creëren van een parabolische schotel en het zetten van uw Belkin antenne in het midden verhoogt de Wi - Fi-signaal ontvangen en geeft je meer bereik met uw computer. Dit werkt het beste met een stationaire computer , maar als je een notebook met een Belkin 54g draadloze netwerkkaart , kunt u nog steeds het signaal versterken door ervoor te zorgen dat de kaart wordt gewezen in de richting van de Wi - Fi-router . Wat je nodig hebt
Card stock afbeeldingen schaar of mes
Potlood
Ruler
aluminiumfolie
Tape
Toon Meer Aanwijzingen
Desktop Card |
1

Knip een strook van karton dat is vier centimeter breed en acht centimeter lang . kopen van 2

Teken een lijn in het midden van het karton van een vier -inch kant aan de andere . Stel uw kaarten zodat de vier - inch kanten zijn aan de linker en rechterkant , en de lijn die u hebt getekend is horizontaal .
3

Teken een verticale lijn twee centimeter van de linkerkant , waardoor het loodrecht op de horizontale lijn . Herhalen om een lijn twee centimeter van rechts te trekken .
4

Knip een stuk aluminiumfolie , dat is hetzelfde formaat als het karton . Draai de kaart bestand over , zodat de lijnen die je trok zich aan de onderkant . Tape de folie of het karton .
5

Snijd de lijnen waar ze kruisen op een afstand van een kwart centimeter uit het midden van het kruis . Dit geeft je twee plus - vormige gaten . Snijd helemaal door de folie .
6

Buig het karton lichtjes en duw het ene gat over de Belkin Wireless Desktop Card antenne , zodat het papier kant wordt geconfronteerd weg van de computer . Schuif de kaart naar beneden , zodat het andere gat kan schuiven over de bovenkant van de antenne .

Punt 7 van de signaalversterker op de router door het verdraaien van het karton op de antenne .

notebookkaart
8

Knip een strook van karton dat is vier centimeter breed en acht centimeter lang .
9

Plaats de Belkin draadloze kaart in uw computer . Stel uw computer op een vlakke ondergrond , en stel vervolgens het karton naast uw computer met de acht - inch rand op het oppervlak en de vier -inch rand tegen de Belkin -kaart . Markeren waar de boven-en onderkant van de Wi - Fi- kaart niet aan het karton .
10

Verwijder de kaart uit de computer . Teken lijnen tussen de vier -inch zijden van het karton dat aan de boven-en onderkant punten voor de hoogte van de draadloze kaart .
11

Stel de Belkin -kaart in het midden van het karton , loodrecht op de lijnen die je tekende . Plaats de Wi - Fi- kaart, zodat het is ongeveer in het midden van het karton . Teken lijnen loodrecht op de eerste twee die overeenkomen met de randen van de Belkin -kaart.
12

Knip een stuk aluminiumfolie , dat is hetzelfde formaat als het karton . Draai de kaart om zodat de lijnen aan de onderkant . Tape de aluminiumfolie om de kaart voorraad .
13

Flip de kaart bestand over . Knip de rechthoek in het midden van de kaart die overeenkomt met de hoogte en breedte van de Belkin Wi - Fi-kaart .
14

Vouw het karton dat in de helft van een vier -inch kant naar de andere . Vouw het karton .
15

Stel het karton zodat de aluminiumfolie wordt geconfronteerd met de zijkant van de computer en het karton wordt naar buiten gericht . Schuif de Belkin -kaart door het gat en in de kaartsleuf op uw computer . Plaats de kaart volledig .
16

Buig het karton zodat het licht gebogen om een ​​schotel - achtige oppervlak te creëren . Punt die kant van uw notebook in de richting van de Wi - Fi-router .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe de Wireless Network -wacht…
·Hoe kan ik een laptop te maken…
·Wat zijn de normen van WLAN , …
·Hoe maak je een Wi - Fi- verbi…
·Hoe te Sluit Wireless 
·Hoe te Tangelo Fruit Pie Zorg 
·How to Get WiFi Zonder een wac…
·Hoe het verhogen Range Met Mob…
·Wat is een Bluetooth Gebaseerd…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een brug verbinding met een …
·Problemen met ReGet Deluxe 
·Hoe de IP veranderen in een CentOS Comma…
·Wat is een Soft Limit ? 
·Hoe te verbinden Uw DSL- modem aan mijn …
·Hoe te reagerend script fouten te stoppe…
·Hoe maak ik een Lexmark 3300 Work Met DP…
·Hoe te verbinden twee computers op een n…
·Wat is het verschil tussen Cat5 Wiring &…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com