Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is een Soft Limit ?
De vraag naar dataopslag sterk afhankelijk van de industrie en de focus van een individueel bedrijf . Bij de analyse van 2009 gegevens van de International Data Corporation marktonderzoeksbureau , Storage Strategies ' Steve Mackie voorspelde dat "entertainment uitzenden , medische , juridische en verzekeringen ( bedrijven ) kunnen verwachten om gegevens groeipercentages zien van meer dan 120 procent jaar op jaar , " als gevolg om hun intense gebruik van de ruimte - hogging media zoals video-en muziekbestanden . In een poging om deze vloed aan gegevens voorkomen overweldigen hun systemen , veel netwerkbeheerders stellen beperkingen op de toegang van gebruikers tot opslag en andere netwerkbronnen . The Basics

Meest resource management systemen
kunnen beheerders instellen van twee soorten beperkingen of quota - zachte limieten of harde limieten . Harde grenzen materie meest , omdat zij dicteren waar het systeem daadwerkelijk toegang tot de bron wordt afgesneden . Een zachte limiet is vastgesteld op een lager niveau dan de harde limiet contingent ; wanneer gebruikers te bereiken , zal het systeem doorgaans , melden op een bepaalde manier om terug te bellen hun consumptie te voorkomen dat het raken van de harde limiet
< br . > Disk grenzen

In een zakelijke omgeving Soft , servers doorgaans optreden als harde schijven voor meerdere gebruikers , zodat het stellen van grenzen voorkomt een individuele gebruiker van overbelasting van de server bij het opslaan van bestanden . Omdat de meeste bedrijfsapplicaties niet betrokken zijn bij de opslag van grote multimediabestanden , zoals quota meestal bereiken gigabytes of tientallen gigabytes in plaats van honderden of duizenden gigabytes .
E Soft Limits

Beheerders
verwerken email servers op dezelfde wijze als network storage-beheer door het instellen van harde en zachte limieten . Omdat het raken van een harde limiet betekent dat het systeem ofwel zal beginnen te verwijderen opgeslagen mail of stoppen met nieuwe e-mail te accepteren voor een individuele gebruiker , echter , met aandacht voor de zachte limiet bewijst kritisch. Om gebruikers te helpen te blijven binnen hun quota , de meeste servers automatisch verzenden van een waarschuwing e-mail als iemand inbreuk maakt op de zachte limiet .
Overige Soft Limits

Netwerkbeheerders
kunt toepassen zacht en harde grenzen aan zowat elk aspect van computergebruik , waaronder het aantal inkomende verbindingen voor specifieke gebruikers of de hoeveelheid netwerkbandbreedte ze verbruiken . Dergelijke limieten verschijnen vaak in geval van shared web hosting , waar een enkele computer slaat meerdere websites . Admins plaatste ook het geheugen en CPU-gebruik limieten te programmeren een enkele gebruiker beletten dan de middelen van een computer worden ingevoerd .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·De waarde van een Cisco CCNA c…
·Wat zijn Clock Synchronization…
·Wat betekent Network Spoofing …
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe kan ik meerdere Hosts Ping…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe Network Security Camera's 
·Hoe te Glasvezelkabel beëindi…
·Flow Control Techniques 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat is SSL Hints Netflame ? 
·Hoe je intermitterende internet probleem…
·Hoe te Password Protection creëren voor…
·Wat Policy Ontgrendelt de USB-poorten ? 
·Breedband Vs . Gigabit routers voor een …
·Communicatie protocol Types 
·Hoe te Windsurfer Toevoegen aan je W - i…
·Hoe om te controleren Domain Controller …
·Hoe maak je verbinding een Laptop , PC &…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com