Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Communicatie protocol Types
Communicatie protocollen toestaan ​​computersystemen met elkaar te communiceren door te eisen dat een set handleiding - protocollen - waaraan moet worden voldaan voor het computersysteem verbinding te voorkomen . Er zijn veel verschillende soorten van internetprotocollen gebruikt voor bijvoorbeeld bestandsoverdracht , email verzenden en ontvangen , netwerkconfiguratie en tunneling en eenvoudige toegang tot het web , de laatste wordt door de bekende HTTP protocol . HTTP ://

HTTP
staat voor " Hyper Text Transfer Protocol . " HTTP ://is een populaire communicatie- protocol dat wordt gebruikt in computer netwerken waarmee een gebruiker verbinding maken met een server als client en het verkrijgen van informatie van de server via een internetverbinding . Wanneer uw browser verbinding probeert te maken naar websites , de servers reageren door terug te keren het verzoek om de startpagina weer te geven ( of welke link die u hebt geklikt ) .
FTP ://

FTP staat voor " file tekst protocol , " het laat computers om verbinding te maken met andere computers en downloaden van bestanden van rechtstreeks van elkaar zonder tussenpersoon . FTP-sites bevatten vaak archieven van bestanden , en worden doorgaans gebruikt om oude informatie die mogelijk moeten worden verwezen , maar is niet kritisch genoeg om op de primaire harde schijf van een computer te allen tijde te slaan . FTP client programma's verbinding maken met servers die zijn geconfigureerd om verschillende bestanden en mappen te delen met andere computers FTP .
Telnet

Telnet
is een veilige communicatie protocol waarmee gebruikers voor verbinding met andere externe computers , die als de " gastheer " over een TCP /IP netwerk zoals het internet . Gebruikers kunnen gebruik maken van telnet clients te verbinden met unieke IP's - de hostnames van machines - dat de Telnet server applicatie draaien . Telnet clients kunnen gebruikers verbinding maken met andere computers te helpen andere gebruikers bestanden opsporen en overdragen , alsmede het systeem informatie over de afstand aangesloten computer te verkrijgen .
Email protocollen

Een aantal verschillende communicatieprotocollen bestaan ​​uitsluitend voor e-mail . IMAP , POP3 en SMTP zijn drie populaire e- communicatieprotocollen die alle worden gebruikt voor het verzenden en ontvangen van e-mail en post - gerelateerde gegevens . Elk protocol heeft zijn eigen set van verschillende voor-en nadelen , ze allemaal echter voornamelijk werken op dezelfde manier . Een van de grootste verschillen tussen deze protocollen is dat het IMAP-protocol kunnen gebruikers gerelateerde e-mail informatie , zoals lijsten met contactpersonen opslaan , op de e-mailserver , waardoor ze meer dan alleen hun e-mailberichten openen wanneer ze verbinding maken met hun e-mailserver . < br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Instructies voor het aansluite…
·Bandbreedte Vereisten voor Vid…
·Rol van nanotechnologie in een…
·Wat zijn de verschillende soor…
·Cisco Telnet login werkt niet 
·Hoe maak je een loopback-adres…
·Tips over hoe om te gebruiken …
·Wat is Autonome modus voor Wir…
·Hoe je programma's te installe…
  Related Articles
De aard van de Wireless Security Threats…
Mesh Routing Protocol 
Hoe de AT & T Communication Manager Krij…
Wi- Fi Router Types 
Hoe te GRE protocol 47 inschakelen op ee…
Wireless Router Beveiligingstypen 
Hoe te wijzigen Nat Soorten over Belkin …
Typen draadloze netwerken 
Hoe te activeren SSDP Protocol 
  Netwerken Articles
·Hoe je Wireless Afluisteren Detect 
·Hoe je Mijn documenten omleiden naar een…
·Hoe maak je een draadloze laptop te werk…
·Hoe Hook Up een omkeren Schakelaar 
·Hoe maak je een router te laten werken z…
·Hoe maak je een mobiele telefoon gebruik…
·Wat is het verschil tussen PRI & BRI ? 
·How to Get My Netgear Wireless Adapter W…
·Hoe maak je een Network Service account …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com