Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is Autonome modus voor Wireless ?
Naarmate de jaren verstreken , de betekenis van het woord 'draadloos' is sterk veranderd . Wat was eerst wel een " draadloze " nu wordt genoemd een " radio . " In de moderne wereld , de term beschrijft in het algemeen diverse technische toepassingen . Autonoom of asynchrone draadloze betekent dat een apparaat werkt onafhankelijk , zonder specifieke controles of de synchronisatie signalen van andere apparaten . Het tegenovergestelde van autonoom is synchroon . Draadloze

De term " draadloze " technisch beschrijft een apparaat dat communiceert met een ander zonder kabels , meestal door radiogolven , maar soms door infrarood licht golven . Een microgolf radio dat grote hoeveelheden informatie transporteert tussen twee locaties bepaald een draadloze oplossing , evenals de afstandsbediening van de televisie . Een schotelantenne ontvangt televisieprogramma's zonder kabel , waardoor het ook een draadloze oplossing . Sommige toepassingen verwarren de kwestie . Een mobiele telefoon is niet een " draadloze telefoon , " maar het kan in staat zijn om een draadloze verbinding te maken met het internet . Een telefoon in uw huis die werkt zonder kabels wordt vaak " draadloze ".
Synchrone

Veel soorten analoge en digitale elektronische telecommunicatiesystemen
hebt een synchronisatie- signaal om timing informatie te coördineren om te zorgen dat alle apparaten bij nul begonnen . Zonder een synchronisatie -signaal , zou een tv niet wanneer te beginnen met het scannen van het scherm. Een apparaat dat een stroom van miljarden stukjes informatie per seconde over een industriële microgolf radiosysteem zou niet weten welke bit te identificeren als de eerste in een bepaalde seconde . Apparaten werken in een synchrone modus wanneer nauwkeurige timing functies maken een cruciaal verschil in kwaliteit .
Autonome

Bij het versturen van een draadloos signaal in autonome modus , de ontvanger heeft de mogelijkheid om het signaal te lezen en beslissen van zijn inhoud wanneer elk tijdstip te starten zonder de aanwezigheid van een synchronisatiesignaal . Het doel , volgens een gevorderde cursus beschrijving in autonome draadloze systeem ontwikkeling bij Telecom Sudparis , is om " de dynamische en spontane creatie van nieuwe toepassingen en diensten , op basis van een transparante creatie van de ondersteunende netwerken , hun connectiviteit en hun integratie te laten netwerken infrastructuren ... waardoor multi- technologische mobiliteit tussen de onderling verbonden domeinen . "In het kort , het maakt dingen makkelijker om samen te haken .
Interconnectiviteit

Dankzij
autonome draadloze technologie , je hebt een enorme hoeveelheid inter - connectiviteit . U kunt een draadloze router in een telefoonlijn aansluiten zowat overal in de wereld om een ​​laptop verbinden met het internet . U kunt direct een SMS-bericht of een foto te sturen van een mobiele telefoon naar een e-mailaccount van een vriend . U kunt een mobiele telefoon monteren op het dashboard van uw auto , en het zal u een onlangs geopende visrestaurant met voortdurend bijgewerkte kaart informatie van het internet te sturen. Ontwikkelaars streven er voortdurend naar meer informatie dan een groter gebied met autonome draadloze modus distribueren .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Bedrading een X.25 -netwerk 
·Hoe om te denken als een hacke…
·Hoe naar mobiele telefoons Lin…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe Gebruiker Activiteit Meld 
·Client Server & Peer -to - pee…
·Wat is een Novell 5.1 NDS Serv…
·Hoe te sturen af en toe een fa…
·Hoe te autoriseren Sansa Fuze …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Exchange Mailbox Monitor…
·Hoe maak je een Rollover Connection Creë…
·De Beschrijving van de PROFIBUS protocol…
·Hoe maak je een browser configureren om …
·DIY Omni directionele antenne 
·Toegang krijgen tot twee computers vanaf…
·Veiligheidseffecten van de Emerging Digi…
·Hoe maak je een webpagina beveiligen 
·Hoe om opdrachten te verzenden naar ande…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com