Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je verbinding een Laptop , PC & Mobiele telefoon
aansluiten van uw laptop , pc en mobiele telefoon maakt het verschil wanneer je wilt data onder uw apparaten te delen . Door het aansluiten van uw apparaten , kunt u bestanden met foto's , liedjes en zelfs een internetverbinding zijn wanneer u geen toegang tot een internetverbinding thuis moeten delen . Door het aansluiten van uw laptop , pc en mobiele telefoon via Bluetooth of USB , kunt u ze aan elkaar koppelen en sluit ze wanneer u maar wilt . Wat je nodig hebt
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Mac OS X
1

Klik op " Systeemvoorkeuren " en kies " Bluetooth " om uw laptop aan te sluiten met uw PC en mobiele telefoon . Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon en PC zijn in detecteerbare modus, zodat uw laptop kunt koppelen met hen. Als alternatief, als je PC en mobiele telefoon zijn niet Bluetooth ingeschakeld , kunt u uw apparaten met een USB-kabel . Steek de USB- kabel aan op de computer en u ziet het apparaat bevolken op het bureaublad van je Mac .

Klik 2 " Stel nieuw apparaat . " Nadat u de " + " in de linker bovenhoek van het Bluetooth- configuratie-assistent hebt geklikt , klikt u op de apparaten te koppelen met uw laptop en klik op "Doorgaan . " Voer "0000 " voor het wachtwoord naar uw PC en mobiele telefoon aan uw laptop . De wachtwoordsleutel is een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat u machtiging van de aansluiting van uw apparatuur .
3

Klik op " Systeemvoorkeuren " en klik op " Delen" om de items die u wilt delen bevolken met uw PC en mobiele telefoon . Hier kunt u afvinken elk vak voor elke dienst die u wilt delen op uw netwerk . U kunt bestanden, zoals documenten , muziek en meer delen.
4

Klik op " Opties " en afvinken het vakje " Deel bestanden en mappen via SMB ' ( Windows ) . Dit stelt u in staat om uw Mac-laptop delen met je pc .
Microsoft Windows
5

Klik op de Windows-vlag of " Start" om de menu-opties op uw laptop bevolken en klik op "Configuratiescherm ". Zorg dat Bluetooth is ingesteld op uw pc en mobiele telefoon , als ze die functie , en dat zij in de detecteerbare modus . Als alternatief kunt u uw apparaten met een USB-kabel . De apparaten zullen bevolken in de " Computer " map waar het zegt " Apparaten met verwisselbare opslag . "
6

Selecteer " Netwerk en Internet " om de voorkeuren delen bevolken voor uw laptop . Hier kunt u kiezen hoe u wilt uw apparaten aan te sluiten , of het nu via Bluetooth , USB of met het midden -netwerk - sharing .
7

Klik op " een apparaat toe aan het netwerk" te verbinden uw apparaten . Hier vindt u een lijst met apparaten die worden gedetecteerd op uw thuisnetwerk te zien . U kunt ook de pc en mobiele telefoon toe te voegen , met behulp van een USB-kabel , door op die optie naar de onderkant van de doos setup , en volg de aanwijzingen om de verbinding te starten .
8

Klik op de "Control panel " in het Windows- menu en klik op" Netwerk en internet "om uw apparaten aan te sluiten via Bluetooth . Klik op " Bluetooth-apparaten " en " Toevoegen ... " naar uw mobiele telefoon en PC toe te voegen aan uw laptop , en volg de aanwijzingen om uw PC en mobiele telefoon aan te sluiten .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is de SAN Storage Area Net…
·Hoe maak je een webpagina vast…
·Hoe te SSL authenticatie uitsc…
·Intrusion Detection in Network…
·Error 806 Met een verbinding t…
·Hoe gegevens tussen computers …
·Wat is Thin Client technologie…
·Hoe maak je een TCP /IP- Windo…
·Verschil tussen Network & Syst…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is een SNMP string ? 
·Hoe te Forward poort in een Siemens 4200…
·Hoe te ontgrendelen mijn Windows Adminis…
·Hoe u uw TCP Stacks Reset 
·Satellieten Dat Ondersteuning Direct PC …
·Hoe je NAT -instellingen wijzigen op een…
·Hoe een IP adresss Verander 
·Hoe te 10Gb opslaan van bestanden Online…
·Hoe maak je een WAN-verbinding zoeken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com