Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe je gedeelde computers toegang op hetzelfde netwerk
Alle versies van Microsoft Windows bieden delen van mogelijkheden via een netwerk . Om toegang te krijgen tot gedeelde computers op hetzelfde netwerk met Windows 7 , de stappen zijn afhankelijk van het type netwerk waarop de computers worden gedeeld . Windows 7 implementeert de HomeGroup functies voor thuis en kleine netwerken . Bovendien , Windows 7 opent gedeelde computers via een werkgroep of het domein netwerk . De voetsteunen afhankelijk van het type netwerk Windows 7 . Wat je nodig hebt
HomeGroup wachtwoord ( indien gebruik HomeGroup )
Toon Meer Aanwijzingen
Toegang tot gedeelde computers op een HomeGroup
1

Klik op de knop Windows "Start " en klik vervolgens op ' Configuratiescherm'. Type " thuisgroep " in het veld " Control Panel Search " in de rechterbovenhoek van het venster . De resultaten Zoeken vervolgens geeft de optie ' thuisgroep ' . Klik op de " thuisgroep " optie om de thuisgroep -interface te openen . Als een HomeGroup bestaat op het netwerk , zal de " Join Now " knop verschijnen . Kopen van 2

Klik op de " Join Now " knop . De " thuisgroep Instellingen wijzigen " dialoog wordt getoond . Onder de " Share bibliotheken en printers " opties , kunt u kiezen welke bibliotheken u wilt delen met andere computers . Controleer de checkbox voor elk item te delen . Klik op " Next . " De pagina Wachtwoord wordt de HomeGroup wachtwoord in het invoerveld wachtwoord te openen .

Type 3 en klik op de knop "Volgende " . Klik op ' Voltooien '. Gedeelde computers op de HomeGroup netwerk zal nu toegankelijk zijn in Windows Verkenner en andere programma's , evenals de "Netwerk" -interface . ( Voor toegang tot de " Netwerk " -interface , klikt u op 'Start' en vervolgens op ' Netwerk '. )
Toegang tot gedeelde computers op een Werkgroep of Domein
4

Klik op de Windows " Start"-knop en klik met de rechtermuisknop op de link "Computer " . Klik op " Eigenschappen" uit het contextmenu . De System -interface wordt geopend . Klik op de link met het label " Instellingen wijzigen " in de buurt van de bodem en aan de rechterkant van het scherm . Als u probeert om instellingen van een niet - administrator account te wijzigen, kan de " User Account Control " dialoogvenster verschijnen . Als de "User Account Control " verschijnt , voert u het beheerderswachtwoord . De " System Properties " dialoogvenster geopend .
5

Klik op het tabblad " Computer Name " , indien niet reeds actief . Klik op de knop 'Wijzigen' . Selecteer het keuzerondje voor "Domain " of " Werkgroep . " Zorg ervoor dat de naam identiek is op alle computers die u wilt de naam van het domein of werkgroep share.Type in het invoerveld en klik op "OK . "

Reboot 6 de computer . De machine kan nu toegang krijgen tot gedeelde computers op de werkgroep of het domein . Gedeelde computers zullen nu zichtbaar worden in de "Network " -interface en kunnen worden geopend met behulp van Windows Verkenner en andere toepassingen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe post op Usenet Groepen 
·Wat is Routing & Remote Access…
·Hoe te Netflix Streams Downloa…
·IP Subnetting Voorbeelden 
·Voordelen van een online boeki…
·Wie is de Domain Controller ? 
·Hoe Set Up JumpStart 
·Hoe meer bandbreedte gebruiken…
·Hoe mappen in een Work Group 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Kan de Belkin F5D9230 - 4 V3 Gebruik And…
·Hoe kan ik gebruiken VPN op OS X Leopard…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless - G Prin…
·Hoe je VoIP aanbieden 
·Toegang krijgen tot de computer van best…
·Hoe maak je een zelfgemaakte WiFi Amplif…
·Hoe te openen downloads op mijn bureaubl…
·Hoe te verwijderen My IP-adressen 
·Hoe Hook - Up een Cisco Wireless Router …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com