Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak ik een Lexmark 3300 Work Met DPR - 1260 ?
De D - Link DPR - 1260 is een draadloze printserver die gebruikers in staat stelt om op afstand af bij gebruik van een computer binnen het netwerk . Plaats de server dicht bij de printer , sluit u de printer aan op de server en draadloos verbinding met de server met behulp van de Lexmark 3300 . Beide apparaten zijn compatibel met Windows 98 , 2000 en XP , maar strijdig kunnen zijn met Windows Vista en 7 besturingssystemen . Controleer de compatibiliteit op de verpakking voor de aankoop van de D - Link -server . Instructies
1

Sluit het ene uiteinde van een netwerkkabel aan op de netwerkpoort aan de achterkant van de printserver . Het andere uiteinde aan de achterzijde van de netwerkcomputer server . Hoewel de D - Link DPR - 1260 is een draadloze printserver , moet u eerst aan te sluiten via een bekabelde verbinding te configureren. Kopen van 2

Sluit het netsnoer aan op de poort op de printserver en sluit deze aan op het stopcontact . Sluit de printer of printers moet u de USB-poorten op de printserver .

Wacht 3 voor een IP-adres automatisch wordt toegewezen door de draadloze router naar de printserver .
Goedkope 4

Plaats de cd die bij de D - Link printserver kwam in de computer -station en wacht tot het programma automatisch start .
5

verbinding met het draadloze netwerk door te klikken op de tabblad " Setup" in het venster van D - Link . Selecteer " Draadloze instellingen " en voer de naam van het draadloze netwerk en het wachtwoord in als dit is ingesteld . Laat het vak leeg als er geen netwerk wachtwoord is ingesteld . Verander de Wireless " Aan /Uit " op " On".
6

Selecteer " Infrastructuur " als je draadloos via een router aansluit , of selecteer " Ad - Hoc " als u een draadloze adapter USB gebruiken kaart.
7

Kies het type netwerk dat u hebt , of het nu een veilig of onveilig netwerk . Selecteer "Geen" als het netwerk niet beveiligd is , of kies WEP of WPA , en uw keuze zal afhangen van hoe u uw draadloze netwerk heeft opgezet . Klik op " Opslaan " en sluit het venster D - Link .
8

Koppel de netwerkkabel van de draadloze D - Link DPR - 1260 printserver .
9

Installeer de Lexmark 3300 bestuurders op de server computer als u nog niet eerder hebt de printer geïnstalleerd . Plaats de cd die bij de printer in de computer -station . Wacht tot het installatieprogramma om automatisch te starten en volg de aanwijzingen op het scherm . Sluit de printer met de USB- kabel aan op de belangrijkste computer wanneer hierom wordt gevraagd . Klik op " Finish " wanneer het programma is voltooid . Koppel de USB- kabel los van de computer en sluit deze aan op de D - Link DPR - 1260 draadloze printserver . Druk een testpagina af om te controleren of de printer werkt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe vindt Draadloze Producten …
·Hoe uw draadloze receptie voor…
·Hoe de NETGEAR WGPS606 Problem…
·Hoe maak je een telefoon SIM -…
·Hoe het ontwerpen van een Yagi…
·Hoe maak je een WiFi -antenne …
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe het opzetten van een Dell …
·Hexagonale Netwerk 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up TightVNC op OpenSSH Tunnel 
·Wat is een VoIP Application 
·Is WinSCP een client of server ? 
·TCP /IP -protocollen 
·Hoe te Dial - Up Gebruik 
·Hoe je op afstand Gebruik een Local Admi…
·Hoe te Connect 2Wire naar Blu-ray Ethern…
·Hoe te Ventrilo Equalize 
·Hoe te installeren VoIP-software 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com