Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van het gebruik van schakelaars in een netwerk
De invoering van schakelaars tot computernetwerken is een enorme verbetering ten opzichte van de hubs die de eerste generatie van de netwerkverbinding managers waren . Hubs zijn relatief primitief in hun behandeling van het netwerkverkeer , terwijl switches zijn intelligenter en maakt veel beter gebruik van de beschikbare bandbreedte van het netwerk . De daling van de kosten van schakelaars vrijwel geëlimineerd hubs van toepassing in nieuwe netwerken . Wat is een netwerk?

Wanneer u twee of meer computers aansluiten op de communicatie tussen de twee te vergemakkelijken , heb je een netwerk . Informatiestromen over de draden en via een centrale aansluiting manager zoals een hub of switch en op naar zijn bestemming .
Packet Handling

pakketjes stroom door een hub ze aan elk ander apparaat dat op de hub worden verzonden . Wanneer daarentegen een schakelaar wordt de pakketten worden naar alleen de doelcomputer . De informatie aan de bestemming identificeren in het pakket zelf en de schakelaar leest welke poort of verbinding bepalen , om het pakket te verzenden . Dit maakt veel efficiënter gebruik van zowel de apparaten op het netwerk , alsmede de netwerkinfrastructuur zelf .
Collision management

Computing apparaten
doorgeven informatiepakketten wanneer ze iets te zenden . Indien twee of meer inrichtingen zenden tegelijkertijd de signalen " botsen " op de draad , die een " botsing ". De apparaten wacht een willekeurige hoeveelheid tijd - in milliseconden - en opnieuw te verzenden van de pakketten . Hoe meer computers zijn er op de hub , hoe meer botsingen zullen er , de netwerkprestaties verminderen . Schakelaars botsingen voorkomen door vorming van een direct on - the- fly verbinding tussen de verzendende en ontvangende computers . Dit verbetert drastisch de netwerkprestaties door het effectief maken van de volledige bandbreedte van de beschikking aan elke verbinding die het vergemakkelijkt , en een switch veel verbindingen kunt beheren in een keer netwerk .
Benutting van bandbreedte

Bandbreedte wordt meestal gemeten in bits per seconde , wat als een - achtste van een karakter . Bandbreedtesnelheden in de gigabit ( miljard bits per seconde ) bereik zijn niet ongewoon . De speciale plafond van een niet - geschakeld netwerk is ongeveer 30 procent van de maximale bandbreedte . Voor een een gigabit netwerk dat zou ongeveer 300 megabits ( miljoen bits ) per seconde . Daarom hub centric netwerken zijn best beperkt tot 10 of minder aangesloten apparatuur . Omgekeerd , met een geschakeld netwerk de volledige gigabit bandbreedte beschikbaar is voor elke verbinding , en zoals gezegd , kan een schakelaar veel verbindingen beheerder tegelijk . Veel apparaten kunnen met geen degradatie van netwerkprestaties te worden bevestigd .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe de Aantallen IPs op Subnet…
·Hoe het opzetten van een Patch…
·Hoe maak je een Domain Control…
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·De voordelen van Bridging Netw…
·Hoe een Unplugged Comcast Netw…
·Hoe kan ik handmatig migreren …
·Soorten Home Networks 
·Hoe maak je een Vista Drive de…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te testen De snelheid van een Apple …
·Hoe Set Up My Windows 7 netwerk met een …
·UXP Protocol 
·Wat kan er gebeuren als iemand heeft geh…
·Hoe te verbinden van een Linksys Router …
·Karmic Pure - FTPd Configuratie-opties 
·Hoe te WebWasher Override 
·Problemen met een printer te zien op een…
·Hoe Zorg ervoor dat de draadloze switch …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com