Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Over Bestandsdeling tussen een Mac en PC
Hoewel deze platforms zijn traditioneel aan weerszijden van de tech wereld , zijn de dingen afgekoeld tussen pc's en Macs minstens zo ver als het delen van bestanden en verbindingsproblemen gaan . Ondanks al het slechte bloed van het verleden , kunnen deze twee rivalen nu vreedzaam naast elkaar op hetzelfde netwerk , delen dezelfde middelen en het netwerk toegang krijgen tot elkaars bestanden . Of het nu in een netwerk van twee knooppunten , 100.000 knopen of een aantal tussen , het delen van bestanden tussen Mac en PC is bijna net zo eenvoudig als het delen van bestanden tussen twee computers op hetzelfde platform . Geschiedenis

In de vorige eeuw , het delen van bestanden tussen Macs en pc was een wederzijds uitsluitende ding . Macs gecommuniceerd met Macs en pc gecommuniceerd met pc's , met zeer weinig verbroedering toegestaan. Mac-gebruikers kromp ineen bij de gedachte van vervuilende netwerken met pc's . De enige uitzondering was toen een Mac winkel zou hebben een Windows NT- bestandsserver bevestigd , zoals Apple's productlijn ontbrak een geschikte file server machine , een functie die het vak NT perfect geschikt was voor .
Betekenis < br >

toestaan ​​computer kan communiceren met elkaar , met name computers die verschillende platforms , is enorm . Omdat de meeste computergebruikers andere functie , het type computer nodig omgaan met de taak moet anders zijn. Accountant bij een onderneming heeft verschillende informatica behoeften dan een grafisch ontwerper bij dezelfde firma , dus waarom zouden ze hetzelfde type computer ?
Features

Zowel Windows -en Macintosh-computers maakt het delen van bestanden zeer eenvoudig . Op een pc , kunt u het delen van bestanden inschakelen door " Hulpmiddelen " onder het menu "Start " . Kies dan " Mapopties . " Selecteer vervolgens " Gebruik Simple File Sharing " en klik op "OK . " Macintosh- gebruikers kunnen bestanden delen inschakelen door het openen van " System Preferences " te kiezen voor " delen " en het mogelijk maken " File Sharing . " Hier kunt u ook bepalen welke bestanden u wilt delen , en wat privileges bepaalde gebruikers zal hebben .
Overwegingen

Bestanden
die gedeeld moeten worden gelezen door gebruikers anderzijds platform . De Microsoft Office Suite , bijvoorbeeld , is cross - platform . Er zijn vele toepassingen die platformspecifieke , zo dacht moet worden besteed aan de keuze van de software . Echter , het configureren van elke computer op verschillende niveaus van het delen van bestanden mogelijk is een tijdrovende taak. Als je kijkt naar uw budget , moet u factor in de tijd en kosten voor uw IT- professional om die taak te verwerken .
Waarschuwing

Alvorens gebruikers toegang tot andere harde schijven gebruiker , overwegen wie moet worden het uitwisselen van gegevens en wie moet worden toegestaan ​​om het te openen . Macs zijn over het algemeen immuun voor pc-virussen , maar kan inderdaad passeren geïnfecteerde bestanden mee . Uitschakelen delen als u niet langer wilt dat anderen toegang tot uw bestanden . Een alternatieve methode is om een ​​gedeelde schijf op het netwerk , die gebruikers in staat stelt om bestanden te delen zonder dat de beveiliging te installeren .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Multihoming Technieken 
·Auto- IP -functie 
·Hoe te LM Authentication Disab…
·Hoe een Patch Panel installere…
·Aan de slag met Network Magic 
·Hoe maak je verbinding een Lin…
·Hoe je meerdere computers verg…
·Hoe maak je een RJ - 45 -conne…
·Linksys Wireless Print Server …
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Hoe je dit bestand gebruiken : . WRT54GV…
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
Over Wireless Credit Card Terminals 
Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk op…
·Hoe maak je een Certificate Request Creë…
·Hoe te NIC Bestel Verander 
·Hoe je interne netwerk Capability Zoek 
·Definitie van IP Spoofing 
·Hoe maak je een verlies Packet Error Fix…
·Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
·Hoe Set Up een WRT54GS als Repeater 
·Hoe maak je een client voor Microsoft-ne…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com