Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een Certificate Request Creëren
Veiligheid op het internet is een probleem dat vrijwel iedereen die zaken doet op het web op een bepaald punt raakt . Om de veiligheid en vertrouwelijkheid te bieden voor Internet e - commerce transacties , de meeste webservers gebruiken de Secure Socket Layer of SSL , protocol . SSL gebruikt certificaten om de identiteit van servers valideren , en het te coderen tijdens de transactie . Om een ​​certificaat te verkrijgen of te genereren , moet u een CSR of Certificate Signing Request , die wordt gebruikt om een certificaat van een verkoper te vragen , of om zelf deze verklaring ondertekenen . Wat je nodig hebt
Windows computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer Internet Information Services . Het bureaublad van Windows , klik op ' Start' en vervolgens op "Configuratiescherm " en vervolgens " Programma's " en vervolgens " Windows-onderdelen in -of uitschakelen , " en zorg ervoor dat het selectievakje naast Internet Information Services is ofwel gecontroleerd of gearceerd. Een vinkje geeft aan dat alle IIS- functies zijn ingeschakeld , terwijl een donkere vak betekent dat sommige van de functies zijn ingeschakeld . Wanneer de installatie is voltooid , sluit alle vensters . Kopen van 2

Klik op "Start " en toets " inetmgr " in het vak Zoeken en druk op ' Enter '. Dit opent de Internet Information Services Manager tool.
3

Vind het niveau in de tool die u wilt beheren . Dit is typisch het machineniveau , die aan de bovenkant van het paneel . Vinden " Server Certificates " in de "Machine Features " view , en dubbelklik erop .
4

Klik op "Create Certificate Request " in het dialoogvenster " Actions " .
5

Vul de informatie nauwkeurig in de " Naam Distinguished Eigenschappen" dialoogvenster en klik op "Volgende . " Vergeet niet, hoe nauwkeuriger de informatie die u verstrekt , hoe veiliger uw server en transacties zal zijn .
6

Accepteer de standaardinstellingen in de "Provider Cryptographic Service Properties" dialoogvenster door te klikken op " Next . " Dit geeft aan dat u het aanvragen van een 1024 - bits RSA-sleutel , die encryptie sterkte van het certificaat zal bepalen .
7

Voer een bestandsnaam voor het tekstbestand dat wordt aangemaakt . Zorg ervoor dat u een locatie die u later kunt vinden kiezen . Klik op " Finish ".
8

Selecteer een certificaat leverancier en volg zijn proces voor het verzenden van de CSR of Certificate Signing Request , aan het. U moet het bestand gemaakt in stap 5 te sturen , zodat het kan uw certificaat te genereren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Fast Dial Vs . Speed ​​Dial 
·Hoe te uploaden naar Walmart V…
·Hypertext Transport Protocol 
·Hoe bouwen de professionele we…
·Richtlijnen voor de beveiligin…
·Hoe te wijzigen mijn MySpace I…
·De IAB Raven Protocol 
·Internet Based Social Networki…
·Hoe je Squid Reverse Proxy 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Router internetproblemen 
·Ik ben geen verbinding maken met netwerk…
·Hoe maak je een MP4 Mime type in IIS 
·Hoe kan ik bestanden delen tussen comput…
·Hoe het opzetten van een PNP Netwerk 
·Hoe te Dialup & Video Laden Faster for F…
·Hoe het opzetten van een test Website 
·Hoe te Toepassingen in de gedeelde mappe…
·Hoe maak je verbinding een Netgear Wirel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com