Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Network 3 thuiscomputers
Bij het gebruik van home computers , het vaak wenselijk of zelfs noodzakelijk om de computers via een netwerk wordt . Dit thuisnetwerk , riep een local area network ( LAN ) , maakt het mogelijk de computers voor het verzenden en ontvangen van bestanden , spelen interactieve spelletjes en een internetverbinding delen . De oprichting van een eenvoudige home LAN vandaag is gemakkelijker dan ooit , als gevolg van een toename in de vraag naar eenvoudige , maar functionele netwerktechnologieën die de doe-het - zelver met succes kunnen uitvoeren . Ontdek hoe je netwerk Windows PC door het creëren van een bekabeld LAN , ervan uitgaande dat de Windows-pc's zijn standaard moderne types die elk een direct beschikbare Ethernet-netwerk -aansluiting . Wat je nodig hebt Goedkope 3 Ethernet- netwerkkabels
Netwerk router
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit het nieuwe netwerk router en de pc's bij elkaar. Sluit de netadapter de netwerkrouter apparaat op een stroombron . De meeste home router apparaten hebben vier LAN -aansluitingen en een internet -aansluiting , die moet worden geëtiketteerd op een bepaalde manier . Fysiek verbindt u elke pc -netwerk aansluiting aan op een van LAN -aansluitingen van de router . Om dit te doen , sluit u het ene uiteinde van de Ethernet- kabel in de PC's Ethernet-netwerk -aansluiting , en sluit het andere uiteinde van de kabel in een beschikbare LAN -aansluiting op de router . Wanneer de pc en de router zijn beide aangedreven op , dan is de router scherm moet worden aangegeven , meestal met een licht van een soort , dat er een actieve verbinding . Bijvoorbeeld , de meeste router displays minstens een licht actieve vermogen en een controlelampje van elk van de vier LAN aansluitingen geven . Wanneer een apparaat is aangesloten op poort 3 , bijvoorbeeld , dan is het controlelampje van poort 3 gaat branden op het display , wat aangeeft aan de gebruiker dat de fysieke verbinding actief is . Kopen van 2

Ethernet inschakelen van de pc 's netwerkaansluiting . Vrijwel alle modellen van de moderne pc's bevatten een geïntegreerde Ethernet-netwerk -aansluiting , en de meeste draaien het Microsoft Windows-besturingssysteem . Windows kan de operationele status van het Ethernet-netwerk -aansluiting op de pc te controleren , en doet dat via het Configuratiescherm . Binnen de Netwerkverbindingen subpost van het Configuratiescherm , gewoon met de rechtermuisknop klikken op de "Local Area Connection " -apparaat , en op de resulterende pop - up menu op " Enable ". Als het item niet beschikbaar is, klik dan op " Repair ". Specifieke instructies voor XP en Vista kan worden gevonden in de referenties .
3

Controleer netwerkverbinding van de pc naar de router . Binnen de Netwerkverbindingen subpost in het Control Panel , dubbelklik op de "Local Area Connection " punt en de Local Area Connection Status vensters verschijnen . Klik op het tabblad "Support " , en noteer de cijfers na IP-adres en de standaardgateway . Als het IP-adres begint met de nummers ' 169.254 . , " Dan is er een probleem ( de link probleemoplossing in " Referenties , "hieronder , moeten helpen ) . Indien dit adres begint met andere getallen ( bijvoorbeeld " 192.168 . " Of " 10.1 . " ) , Wordt de netwerkverbinding moet klaar zijn voor gebruik . Om te controleren , gebruikt u de opdrachtprompt om het commando "ping " waar wordt vervangen door de nummers die u in het statusvenster eerder opgemerkt draaien . Als je ziet " Reply from ... ", dan is het goed . Als je 'Time- out ... ", dan zien de verwijzing probleemoplossing .
4

Eventueel kunnen Microsoft- netwerk browsing en het delen van bestanden . Windows XP heeft een wizard Netwerk instellen dat kan worden gebruikt voor bestands-en printerdeling inschakelen . Windows Vista en Windows 7 gebruiken het Netwerkcentrum , waarbinnen kan worden gevonden gemakkelijk te begrijpen controles voor het toestaan ​​of het delen van bestanden , printers , media en andere verwante diensten en middelen te blokkeren .
< Br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je Virtual PC toevoegen aa…
·Hoe. Bat File Verstuur naar al…
·Hoe naar Home Directories Sync…
·Hoe maak je een LAN -netwerk M…
·Hoe maak je Sluit een tv aan o…
·Hoe kan ik een printer voor me…
·Hoe maak je een virtuele USB -…
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Hoe je IP- adressen te blokker…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Connect One Wireless & Een bedraa…
·Magic Jack Problemen 
·Verzoek Vs . Nodig Verschillen 
·Het verschil tussen Peer to Peer & Clien…
·Hoe kan ik een XLS -bestand delen 
·Hoe u een proxy Clear 
·Hoe kan ik mijn Computer Network Setting…
·Hoe de Password Reset op een DeskPorte W…
·Hoe maak je verbinding een Linksys Wirel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com